Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
 
 
 

Bramborový škrob (100g)

Nativní škrob bez lepku

Bramborový škrob Vzhled a barva: bílý prášek Použití v kuchyni a průmyslu: příprava moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a pol... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
Běžná cena
13,00 Kč
7,00 Kč
6,36 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1080212
Země původu:Česká republika
Výrobce:Profikoření
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Bramborový škrob (200g)
    12,00 Kč
    10,91 Kč bez DPH
    12,00 Kč
    10,91 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Bramborový škrob (500g)
      28,00 Kč
      25,45 Kč bez DPH
      28,00 Kč
      25,45 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Bramborový škrob (1 Kg)
        50,00 Kč
        45,45 Kč bez DPH
        50,00 Kč
        45,45 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Bramborový škrob (5 Kg)
          210,00 Kč
          190,91 Kč bez DPH
          210,00 Kč
          190,91 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
            Bramborový škrob (25Kg)
            950,00 Kč
            863,64 Kč bez DPH
            950,00 Kč
            863,64 Kč bez DPH
            SKLADEM - Ihned k dodání
            ks
            Kompletní specifikace

            Bramborový škrob

            Vzhled a barva: bílý prášek

            Použití v kuchyni a průmyslu: příprava moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a polévek. Využívá se v potravinářství, v kvasném průmyslu, ve farmacii, k výrobě lepidel, nátěrů, apretur a k výrobě škrobových derivátů.

            Historie a současnost: škrob je konečným produktem fotosyntézy rostlin, nachází se nejvíce v bramborách. Škrob se získává drcením, a patří mezi hospodářsky nejdůležitější polysacharidy.

            Zdravotní účinky: používá se jako součást zásypů a mastí, mírní tak dráždění pokožky při svědivých zánětech. Neutralizuje žaludeční kyseliny a snižuje pocit pálení žáhy. Pomáhá proti zácpě, vředech, močových kamenech, hemeroidech a cukrovce.

            Náš tip: bramborový škrob můžete přidat do vynikajících náplní a polev na moučníky!

            Recept:

            Rychlé mandarinkové řezy

            Náplň: 1 lžíce bramborového škrobu, 5 žloutků, 800g kompotovaných mandarinek, 5 bílků, 1 lžička citronové kůry, 1 kelímek bílého jogurtu. Těsto: 400g hladké mouky, 8 lžic oleje, ½ lžičky prášku do pečiva, 100g cukru moučky, 2 vejce, 300g tvarohu, 4 lžíce mléka

            Tvaroh smícháme s olejem, vejci, cukrem, moukou, práškem do pečiva a mlékem. Vyválíme těsto a vložíme na plech. Žloutky, škrobovou moučku a jogurt ušleháme do pěny. Přidáme citronovou kůru. Bílky ušleháme a společně s mandarinkami vmícháme do jogurtové směsi. Hmotou potřeme těsto a mandarinkové řezy upečeme.

             


            Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

            Obchod ověřený zákazníky
             

            Kontakt
            Logo
            Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
            Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz