KOŘENÍ, VÝVARY, SEMÍNKA
OŘECHY, SUŠENÉ POTRAVINY
ČAJE, KÁVA
RŮZNÉ DRUHY SOLI
DALŠÍ SORTIMENT
PRO ŘEZNÍKY A UZENÁŘE
MLÝNKY, HMOŽDÍŘE, KOŘENKY
DOPLŇUJÍCÍ ROZDĚLENÍ KOŘENÍ
- Úvod
- Marinády, pasty, krémy
- Červené zlato pálivé 160g
Červené zlato pálivé 160g
- Kompletní specifikace
- Červené zlato pálivé 160gSKLADEM61 Kč53 Kč bez DPH
Červené zlato pálivé
Vyrobeno z vysoce kvalitních paprik, poskytující chuť a barvu čerstvých paprik.
Unikátní produkt z Maďarska.
Složení: 87% lahůdková paprika, pálivá paprika a pritamínová paprika (nejsladší paprika a nebohatší na vitamín C), jedlá sůl, modifikovaný škrob, zahušťovadlo (xanthan), kyselina citronová, konzervant (sorban draselný)
Použití: do gulášů, omáček, polévek
Recept:
Sýrová roláda
Ingredience (pro cca 30 plátků):
8 trojúhelníčků taveného sýru s příchutí klobásy, 50 g másla, 1/2 lžičky červené zlato pálivé, 1 lžička Univer Česneková pasta, 200 g brynza, 1 polévková lžíce zakysané smetany, 1 svazek pažitky, 50 g klobásy, 8 velkých tenkých plátků sýra, 8 plátků šunky (cca. 160 g)
Příprava:
Důkladně promíchejte tavený sýr s máslem, červené zlato a česnekovou pastu. Přimícháme brynzu se zakysanou smetanou, najemno nasekanou pažitků a klobásou nařezanou na malé kousky. Připravte si potravinářskou folii, na kterou pokladete plátky šunky na konci směrem k sobě umístěte plátky sýra. Potřeme připravenou směsí. Zavineme tak, aby šunka byla ve středu válce. Necháme chladit v lednici.
Doba přípravy: 30 minut