Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Jednodruhové koření
  3. 100g balení (sáček se svárem)
  4. Citronová kůra drcená hrubá - nesířená (100g)

Citronová kůra drcená hrubá - nesířená (100g)

Citronová kůra drcená 2-4 mm Popis: sušená kůra citrónu ( plodu citroníku limonového) Použití v kuchyni: do pečiva, svařeného vína, na ryby, do pomazá... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
44 Kč
38 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO2500186
Země původu:Írán
Výrobce:Profikoření
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Citronová kůra drcená hrubá - nesířená (50g)
    24 Kč
    21 Kč bez DPH
    24 Kč
    21 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Citronová kůra drcená hrubá - nesířená (200g)
      84 Kč
      73 Kč bez DPH
      84 Kč
      73 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Citronová kůra drcená hrubá - nesířená (500g)
        200 Kč
        174 Kč bez DPH
        200 Kč
        174 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Citronová kůra drcená hrubá - nesířená (1kg)
          380 Kč
          330 Kč bez DPH
          380 Kč
          330 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
          Kompletní specifikace

          Citronová kůra drcená 2-4 mm

          Popis: sušená kůra citrónu ( plodu citroníku limonového)

          Použití v kuchyni: do pečiva, svařeného vína, na ryby, do pomazánek, čínské pokrmy

          Zdravotní účinky: slupka citronu a pomeranče obsahuje cenné látky, které pomohou chránit tělo před nachlazením, zmírnit alergie nebo křečové žíly,

          Recept:

          Bramborový štrúdl

          Jablka 500 gramů (nastrouhaná), mouka polohrubá 360 gramů, brambory 300 gramů (vařené ve slupce), cukr moučkový 150 gramů, tuk 120 gramů, 2 vejce, skořice 1 lžička (mletá), kypřící prášek do pečiva 1/2 balení, citronová kůra, sůl, mouka polohrubá (na vál), tuk 10 gramů (na potření plechu )

          Změklý tuk vyšleháme s vejci, kůrou a polovinou dávky cukru do pěny. Vmícháme oloupané a jemně nastrouhané brambory. Prášek do pečiva prosejeme se solí a moukou k bramborové hmotě. Ze surovin vypracujeme tužší těsto, které rozdělíme na poloviny. Jednu rozválíme na plát, rozložíme jej na pečicí papír potřený tukem a dáme na plech. Rovnoměrně posypeme jablky, poprášíme skořicí a zbylým cukrem. Překryjeme druhým rozváleným plátem těsta. Ten po stranách dobře přitlačíme ke spodnímu plátu třeba hroty vidličky, vrchní plát ještě hustě propícháme vidličkou. Připravený štrúdl pečeme v troubě vyhřáté na 175° C 40 - 45 minut.

           


          Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

          Obchod ověřený zákazníky
           

          Kontakt
          Logo
          Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
          Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz