S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » Jednodruhové koření » 100g balení (sáček/ZIP) » Citronová kůra drcená jemná - nesířená (100g)


        

Citronová kůra drcená jemná - nesířená (100g)

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO2500181
Země původu: Írán
Výrobce: Profikoření
Oxid siřičitý: ne
naše cena bez DPH: 38,26 Kč (1,46 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
44,00 Kč (1,68 EUR)

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Citronová kůra drcená jemná - nesířená (50g)
KO2500184
Citronová kůra drcená jemná - nesířená (50g)
skladem
naše cena 24,00 Kč (0,92 EUR)
Citronová kůra drcená jemná - nesířená (200g)
KO2500182
Citronová kůra drcená jemná - nesířená (200g)
skladem
naše cena 84,00 Kč (3,21 EUR)
Citronová kůra drcená jemná - nesířená (500g)
KO2500183
Citronová kůra drcená jemná - nesířená (500g)
skladem
naše cena 200,00 Kč (7,64 EUR)
Citronová kůra drcená jemná - nesířená (1kg)
KO2500185
Citronová kůra drcená jemná - nesířená (1kg)
skladem
naše cena 380,00 Kč (14,52 EUR)

Charakteristika:

Citronová kůra jemně drcená

Popis: sušená kůra citrónu ( plodu citroníku limonového)

Použití v kuchyni: do pečiva, svařeného vína, na ryby, do pomazánek, čínské pokrmy

Zdravotní účinky: slupka citronu a pomeranče obsahuje cenné látky, které pomohou chránit tělo před nachlazením, zmírnit alergie nebo křečové žíly,

Recept:

Bramborový štrúdl

Jablka 500 gramů (nastrouhaná), mouka polohrubá 360 gramů, brambory 300 gramů (vařené ve slupce), cukr moučkový 150 gramů, tuk 120 gramů, 2 vejce, skořice 1 lžička (mletá), kypřící prášek do pečiva 1/2 balení, citronová kůra, sůl, mouka polohrubá (na vál), tuk 10 gramů (na potření plechu )

Změklý tuk vyšleháme s vejci, kůrou a polovinou dávky cukru do pěny. Vmícháme oloupané a jemně nastrouhané brambory. Prášek do pečiva prosejeme se solí a moukou k bramborové hmotě. Ze surovin vypracujeme tužší těsto, které rozdělíme na poloviny. Jednu rozválíme na plát, rozložíme jej na pečicí papír potřený tukem a dáme na plech. Rovnoměrně posypeme jablky, poprášíme skořicí a zbylým cukrem. Překryjeme druhým rozváleným plátem těsta. Ten po stranách dobře přitlačíme ke spodnímu plátu třeba hroty vidličky, vrchní plát ještě hustě propícháme vidličkou. Připravený štrúdl pečeme v troubě vyhřáté na 175° C 40 - 45 minut.

 


Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde