S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.


        

Dip - sauce Red Pepper (100g)

Standardizované - stále ve stejné kvalitě

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO2050193
Glutaman sodný (E621): ne
Země původu: Německo
Výrobce: Profikoření
běžná cena 103,00 Kč (3,94 EUR)
naše cena bez DPH: 62,61 Kč (2,39 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
72,00 Kč (2,75 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Dip - sauce Red Pepper (50g)
KO2000157
Dip - sauce Red Pepper (50g)
skladem
naše cena 39,00 Kč (1,49 EUR)
Dip - sauce Red Pepper (200g)
KO2050441
Dip - sauce Red Pepper (200g)
skladem
naše cena 140,00 Kč (5,35 EUR)
Dip - sauce Red Pepper (500g)
KO2050742
Dip - sauce Red Pepper (500g)
skladem
naše cena 319,00 Kč (12,19 EUR)
Dip - sauce Red Pepper (1 Kg)
KO2051042
Dip - sauce Red Pepper (1 Kg)
skladem
naše cena 620,00 Kč (23,70 EUR)

Charakteristika:

Dip – sauce Red Pepper

Barva a vzhled: pomerančová hrubší směs

Vůně a chuť: decentní sladko pepřová chuť

Složení: paprikový granulát, modifikovaný brambrový škrob, stabilizátor E412, E415, E440, cukr, kořenící extrakt

Použití v kuchyni: k přípravě namáčecí omáčky, k masu, zálivka salátů, zeleniny, podáváme ke grilovacím klobásám, grilovanému masu, smaženým kuřecím nebo krůtím nugetkám.

Historie a současnost: Pochází z Německa. Původem namáčecí omáčky vznikly ve Spojených státech.

Náš tip: Skvělá chuť sladkého pepře by neměla na Vašem jídelníčku chybět, dodá masu báječnou chuť!

Příprava: 430g studená voda, 400g cukr písek, 110g vinný ocet 10%, 60g Red pepper

Výrobní postup: Red pepper smícháme s cukrem a rozpustíme ve vodě (even. přidáme med), vše zahříváme na teplotu 95°C. Do ohřáte směsi přidáme ocet a znovu zahřejeme na 95°C. Hotovou omáčku necháme zhoustnout v chladírně.

 


Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde