Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Soli do výroby
  3. Dusitanová sůl bez jódu (200g)

Dusitanová sůl bez jódu (200g)

rychlosůl, praganda, nakládací sůl

Dusitanová nakládací sůl bez JÓDU Označována také jako, rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl Chrání masné výrobky před oxidaci tuků, má konzervační ... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
7 Kč
6 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO5010001
Země původu:Německo
Výrobce:Profikoření
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Dusitanová sůl bez jódu (500g)
    13 Kč
    11 Kč bez DPH
    13 Kč
    11 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Dusitanová sůl bez jódu (1kg)
      18 Kč
      15 Kč bez DPH
      18 Kč
      15 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Dusitanová sůl bez jódu (5 kg)
        85 Kč
        70 Kč bez DPH
        85 Kč
        70 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Dusitanová sůl bez jódu (25kg)
          300 Kč
          248 Kč bez DPH
          300 Kč
          248 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
          Kompletní specifikace

          Dusitanová nakládací sůl bez JÓDU

          Označována také jako, rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl

          Chrání masné výrobky před oxidaci tuků, má konzervační účinky. Zlepšuje chuť a vůni výrobků, přispívá k zbarvení masa do růžova.

          Vzhled a barva: bílá krystalická látka

          Doporučené dávkování: 20 - 22g na 1kg díla (masa), příp. dle receptury. Na výrobu láku pro nakladání masa cca 100g na 1 L vody příp. dle receptury.

          Návod na použití pro maso na uzení: Vychlazené a nasolené maso zalijeme lákem a necháme ležet 5-7 dnů v chladu, maso se doporučuje překládat cca co 2 dny. 

          Návod na použití pro maso na výrobu klobás: Maso na výrobu klobás promícháme se solí a necháme ležet 1-2 dny. Po proležená přídáme ostatní přísady jako koření apod., následně promícháme a plníme do střev.

          Složení: jedlá sůl vakuová, E250 dusitan sodný 0,5 – 0,6 %, E 535 hexakyanoželeznatan sodný protispékavá látka

          Použití: Pro nasolení masa, výrobu láku k naložení před uzením, výrobu klobás, salámů, sekané, konzerv a polokonzer.

          Potravinářská sůl s rychlým konzervačním účinkem používaná v masném a uzenářském průmyslu na úpravu a konzervaci masa a masných výrobků. Vakuová sůl s obsahem dusitanu sodného ke zpracování masných výrobků a uzenin.


          Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

          Obchod ověřený zákazníky
           

          Kontakt
          Logo
          Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
          Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz