Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Soli do výroby
  3. Dusitanová sůl s jódem (5kg)

Dusitanová sůl s jódem (5kg)

rychlosůl, praganda, nakládací sůl

Dusitanová nakládací sůl s JÓDEM Označována také jako, rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl Chrání masné výrobky před oxidaci tuků, má konzervační ú... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
85 Kč
70 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO5010008
Země původu:Německo
Výrobce:Profikoření
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Dusitanová sůl s jódem (200g)
    7 Kč
    6 Kč bez DPH
    7 Kč
    6 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Dusitanová sůl s jódem (500g)
      13 Kč
      11 Kč bez DPH
      13 Kč
      11 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Dusitanová sůl s jódem (1kg)
        18 Kč
        15 Kč bez DPH
        18 Kč
        15 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Dusitanová sůl s jódem (25kg)
          300 Kč
          248 Kč bez DPH
          300 Kč
          248 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
          Kompletní specifikace

          Dusitanová nakládací sůl s JÓDEM

          Označována také jako, rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl

          Chrání masné výrobky před oxidaci tuků, má konzervační účinky. Zlepšuje chuť a vůni výrobků, přispívá k zbarvení masa do růžova.

          Vzhled a barva: bílá krystalická látka

          Doporučené dávkování: 20 - 22g na 1kg díla (masa), příp. dle receptury. Na výrobu láku pro nakladání masa cca 100g na 1 L vody příp. dle receptury.

          Návod na použití pro maso na uzení: Vychlazené a nasolené maso zalijeme lákem a necháme ležet 5-7 dnů v chladu, maso se doporučuje překládat cca co 2 dny. 

          Návod na použití pro maso na výrobu klobás: Maso na výrobu klobás promícháme se solí a necháme ležet 1-2 dny. Po proležená přídáme ostatní přísady jako koření apod., následně promícháme a plníme do střev.

          Složení: jedlá sůl vakuová, E250 dusitan sodný 0,5 – 0,6 %, E 535 hexakyanoželeznatan sodný protispékavá látka, jodičnan draselný 33 - 58 mg/kg

          Použití: Pro nasolení masa, výrobu láku k naložení před uzením, výrobu klobás, salámů, sekané, konzerv a polokonzer.

          Potravinářská sůl s rychlým konzervačním účinkem používaná v masném a uzenářském průmyslu na úpravu a konzervaci masa a masných výrobků. Vakuová sůl s obsahem dusitanu sodného ke zpracování masných výrobků a uzenin.


          Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

          Obchod ověřený zákazníky
           

          Kontakt
          Logo
          Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
          Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz