Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Zrnkové kávy, 100% Arabica
  3. 100g balení
  4. Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (100g)

Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (100g)

100% Arabica

Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva 100% Arabica Kyselost: nízká Chuť: jemná vyvážená chuť s oříškovým či mandlovým nádechem Vůně: kakaovo-oříško... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
64 Kč
56 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO3300053
Výrobce:Profikoření
Země původu:Indie
Druh kávy:100% Arabica
Forma kávy:Zrnková
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
  • Novinka
Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (200g)
120 Kč
104 Kč bez DPH
120 Kč
104 Kč bez DPH
SKLADEM - Ihned k dodání
ks
    Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (500g)
    290 Kč
    252 Kč bez DPH
    290 Kč
    252 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (1kg)
      565 Kč
      491 Kč bez DPH
      565 Kč
      491 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
      Kompletní specifikace

      Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva

      • 100% Arabica
      • Kyselost: nízká
      • Chuť: jemná vyvážená chuť s oříškovým či mandlovým nádechem
      • Vůně: kakaovo-oříšková
      • První komerční kávové plantáže byly v Indii založeny Brity v roce 1840. Tropické klima, vysoké sluneční svahy, velké množství srážek a půda bohatá na nerosty vytvářejí ideální místo pro pěstování kávových stromů. Dnes se Indie řadí na 5. místo v žebříčku největších výrobců kávy za Brazílií, Kolumbií, Mexikem a Etiopií.
      • Barva, tvar a velikost zrna, jakož i jejich vůně a chuť jsou výsledkem speciálního zpracování po sklizni.
      • Indická káva v polovině 19. století byla odeslána do Evropy na dřevěných plachetnicích. Cesta trvala čtyři až šest měsíců, jelikož lodě musely cestovat po mysu dobré naděje, než dorazily do cíle. Zrna byla uložena pod palubou pod vodním potrubím ve vlhkém prostředí, což způsobilo chemickou změnu složení zrna. Když kávu dorazila do Evropy, barva zrna se změnila ze světle zelené na bledé zlato. Výše uvedený proces byl nazván "monzunováním", protože v současné době jsou shromážděná zrna vystavena monzunovým deštům, aby se obnovila původní chuť zrn. Proces trvá od 12 do 16 týdnů a v důsledku toho se zelené semena zvětšují, ztrácejí váhu a získávají světle hnědou barvu.

       

      Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

      Zboží zařazeno v kategoriích
      Obchod ověřený zákazníky
       

      Kontakt
      Logo
      Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
      Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz