Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Zrnkové kávy, 100% Arabica
  3. 100g balení
  4. Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (100g)

Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (100g)

100% Arabica

Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva 100% Arabica Kyselost: nízká Chuť: jemná vyvážená chuť s oříškovým či mandlovým nádechem Vůně: kakaovo-oříško... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
90 Kč
78 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO3300053
Výrobce:Profikoření
Země původu:Indie
Druh kávy:100% Arabica
Forma kávy:Zrnková
Hmotnost:100g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
  • Novinka
Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (200g)
164 Kč
143 Kč bez DPH
164 Kč
143 Kč bez DPH
SKLADEM
ks
    Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (500g)
    344 Kč
    299 Kč bez DPH
    344 Kč
    299 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
      Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (1kg)
      655 Kč
      570 Kč bez DPH
      655 Kč
      570 Kč bez DPH
      SKLADEM
      ks
      • Kompletní specifikace
      • Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (100g)
        Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (100g)
        SKLADEM
        90 Kč
        78 Kč bez DPH
      • ks
      Kompletní specifikace

      Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva

      • 100% Arabica
      • Kyselost: nízká
      • Chuť: jemná vyvážená chuť s oříškovým či mandlovým nádechem
      • Vůně: kakaovo-oříšková
      • První komerční kávové plantáže byly v Indii založeny Brity v roce 1840. Tropické klima, vysoké sluneční svahy, velké množství srážek a půda bohatá na nerosty vytvářejí ideální místo pro pěstování kávových stromů. Dnes se Indie řadí na 5. místo v žebříčku největších výrobců kávy za Brazílií, Kolumbií, Mexikem a Etiopií.
      • Barva, tvar a velikost zrna, jakož i jejich vůně a chuť jsou výsledkem speciálního zpracování po sklizni.
      • Indická káva v polovině 19. století byla odeslána do Evropy na dřevěných plachetnicích. Cesta trvala čtyři až šest měsíců, jelikož lodě musely cestovat po mysu dobré naděje, než dorazily do cíle. Zrna byla uložena pod palubou pod vodním potrubím ve vlhkém prostředí, což způsobilo chemickou změnu složení zrna. Když kávu dorazila do Evropy, barva zrna se změnila ze světle zelené na bledé zlato. Výše uvedený proces byl nazván "monzunováním", protože v současné době jsou shromážděná zrna vystavena monzunovým deštům, aby se obnovila původní chuť zrn. Proces trvá od 12 do 16 týdnů a v důsledku toho se zelené semena zvětšují, ztrácejí váhu a získávají světle hnědou barvu.

       

      Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

      Zboží zařazeno v kategoriích
      Obchod ověřený zákazníky
       

      Kontakt
      Logo
      Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
      Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz