Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Zrnkové kávy, 100% Arabica
  3. 200g balení
  4. Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (200g)

Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (200g)

100% Arabica

Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva 100% Arabica Kyselost: nízká Chuť: jemná vyvážená chuť s oříškovým či mandlovým nádechem Vůně: kakaovo-oříško... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
120 Kč
104 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO3300003
Výrobce:Profikoření
Země původu:Indie
Druh kávy:100% Arabica
Forma kávy:Zrnková
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (100g)
    64 Kč
    56 Kč bez DPH
    64 Kč
    56 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (500g)
      290 Kč
      252 Kč bez DPH
      290 Kč
      252 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva (1kg)
        565 Kč
        491 Kč bez DPH
        565 Kč
        491 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
        Kompletní specifikace

        Indie Monsooned Malabar AA zrnková káva

        • 100% Arabica
        • Kyselost: nízká
        • Chuť: jemná vyvážená chuť s oříškovým či mandlovým nádechem
        • Vůně: kakaovo-oříšková
        • První komerční kávové plantáže byly v Indii založeny Brity v roce 1840. Tropické klima, vysoké sluneční svahy, velké množství srážek a půda bohatá na nerosty vytvářejí ideální místo pro pěstování kávových stromů. Dnes se Indie řadí na 5. místo v žebříčku největších výrobců kávy za Brazílií, Kolumbií, Mexikem a Etiopií.
        • Barva, tvar a velikost zrna, jakož i jejich vůně a chuť jsou výsledkem speciálního zpracování po sklizni.
        • Indická káva v polovině 19. století byla odeslána do Evropy na dřevěných plachetnicích. Cesta trvala čtyři až šest měsíců, jelikož lodě musely cestovat po mysu dobré naděje, než dorazily do cíle. Zrna byla uložena pod palubou pod vodním potrubím ve vlhkém prostředí, což způsobilo chemickou změnu složení zrna. Když kávu dorazila do Evropy, barva zrna se změnila ze světle zelené na bledé zlato. Výše uvedený proces byl nazván "monzunováním", protože v současné době jsou shromážděná zrna vystavena monzunovým deštům, aby se obnovila původní chuť zrn. Proces trvá od 12 do 16 týdnů a v důsledku toho se zelené semena zvětšují, ztrácejí váhu a získávají světle hnědou barvu.

         

        Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

        Zboží zařazeno v kategoriích
        Obchod ověřený zákazníky
         

        Kontakt
        Logo
        Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
        Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz