Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Jednodruhové koření
  3. 1 Kg balení (sáček se svárem)
  4. Kakao 10 až 12% nealkalizované (1kg)

Kakao 10 až 12% nealkalizované (1kg)

Přírodního typu

Kakao se sníženým obsahem tuku 10-12% Kakao přírodního typu: neprošlo alkalizací, je přirozeně kyselé, má nízké pH a má světlejší barvu. Použitá část ... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
275 Kč
239 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO2800038
Výrobce:Profikoření
Země původu:Itálie
Hmotnost:1 Kg
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Kakao 10 až 12% nealkalizované (50g)
    30 Kč
    26 Kč bez DPH
    30 Kč
    26 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
    • Novinka
    Kakao 10 az 12% nealkalizované (100g)
    17 Kč
    15 Kč bez DPH
    17 Kč
    15 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Kakao 10 až 12% nealkalizované (200g)
      59 Kč
      51 Kč bez DPH
      59 Kč
      51 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Kakao 10 až 12% nealkalizované (500g)
        143 Kč
        124 Kč bez DPH
        143 Kč
        124 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Kakao 10 až 12% nealkalizované (5kg)
          1 250 Kč
          1 087 Kč bez DPH
          1 250 Kč
          1 087 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
          Kompletní specifikace

          Kakao se sníženým obsahem tuku 10-12%

          Kakao přírodního typu: neprošlo alkalizací, je přirozeně kyselé, má nízké pH a má světlejší barvu.

          Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku

          Zpracování: pražené a nealkalizované

          Vzhled a barva: sypká, oříškověhnědá barva

          Vůně a chuť: sladká kakaová, chuť slabě kyselá

          Složení: obsah kakaového másla 10 - 12 %

          Výroba: Pražení bobů pomáhá rozvinout jeho jedinečnou chuť, konzervuje a zároveň může působit i dezinfekčně. Na začátku výrobního procesu, při oddělování slupek kakaového bobu, je také na krátkou dobu cca 30s použita vyšší teplota tak, aby došlo k oddělení co nejšetrnějším způsobem a nezůstávaly žádné slupky, které jsou odváty speciálním zařízením. To činí z našeho kakaa opravdu čistý produkt.

          Pražení: je prováděno horkým vzduchem od 100°do 120°C. Proces pražení trvá asi 30 minut . Díky pražení se rozvine nejušlechtilejší vůně kakaa.

          Použití: základ čokolády, k přípravě nápojů, do moučníků a do spousty různých potravin.

          Zdravotní účinky: snižuje krevní tlak, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, slouží jako afrodiziakum, silný antioxidant, posiluje imunitní systém, posiluje činnost mozku, zmírňuje deprese

          Historie a současnost: Kakaovník pochází z Jižní Ameriky, později byl rozšířen i do Mexika. Kakao je odjakživa důležitou surovinou pro výrobu čokolády. Do Evropy přivezli čokoládu Španělé.

           

          Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

           

          Zboží zařazeno v kategoriích
          Obchod ověřený zákazníky
           

          Kontakt
          Logo
          Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
          Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz