Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Jednodruhové koření
  3. 100g balení (sáček se svárem)
  4. Kakao 20 až 22% nealkalizovane (100g)

Kakao 20 až 22% nealkalizovane (100g)

Přírodního typu

Kakao tmavé 20-22% nealkalizovane Kakao přírodního typu: neprošlo alkalizací, je přirozeně kyselé, má nízké pH a má světlejší barvu. Použitá část rost... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
38 Kč
33 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO2800040
Výrobce:Profikoření
Země původu:Itálie
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Kakao 20 až 22% nealkalizovane (50g)
    20 Kč
    17 Kč bez DPH
    20 Kč
    17 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Kakao 20 až 22% nealkalizovane (200g)
      72 Kč
      63 Kč bez DPH
      72 Kč
      63 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Kakao 20 až 22% nealkalizovane (500g)
        175 Kč
        152 Kč bez DPH
        175 Kč
        152 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Kakao 20 až 22% nealkalizovane (1kg)
          338 Kč
          294 Kč bez DPH
          338 Kč
          294 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
            Kakao 20 až 22% nealkalizovane (5kg)
            1 575 Kč
            1 370 Kč bez DPH
            1 575 Kč
            1 370 Kč bez DPH
            SKLADEM - Ihned k dodání
            ks
            Kompletní specifikace

            Kakao tmavé 20-22% nealkalizovane

            Kakao přírodního typu: neprošlo alkalizací, je přirozeně kyselé, má nízké pH a má světlejší barvu.

            Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku

            Zpracování: pražené a nealkalizované

            Vzhled a barva: sypká, oříškověhnědá barva

            Vůně a chuť: sladká kakaová, chuť slabě kyselá

            Složení: obsah kakaového másla 20 - 22 %

            Výroba: Pražení bobů pomáhá rozvinout jeho jedinečnou chuť, konzervuje a zároveň může působit i dezinfekčně. Na začátku výrobního procesu, při oddělování slupek kakaového bobu, je také na krátkou dobu cca 30s použita vyšší teplota tak, aby došlo k oddělení co nejšetrnějším způsobem a nezůstávaly žádné slupky, které jsou odváty speciálním zařízením. To činí z našeho kakaa opravdu čistý produkt.

            Pražení: je prováděno horkým vzduchem od 100°do 120°C. Proces pražení trvá asi 30 minut . Díky pražení se rozvine nejušlechtilejší vůně kakaa.

            Použití: základ čokolády, k přípravě nápojů, do moučníků a do spousty různých potravin.

            Zdravotní účinky: snižuje krevní tlak, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, slouží jako afrodiziakum, silný antioxidant, posiluje imunitní systém, posiluje činnost mozku, zmírňuje deprese

            Historie a současnost: Kakaovník pochází z Jižní Ameriky, později byl rozšířen i do Mexika. Kakao je odjakživa důležitou surovinou pro výrobu čokolády. Do Evropy přivezli čokoládu Španělé.

             

            Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

             

            Obchod ověřený zákazníky
             

            Kontakt
            Logo
            Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
            Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz