Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Kakao 20 až 22% nealkalizovane (5kg)

Přírodního typu

Kakao tmavé 20-22% nealkalizovane Kakao přírodního typu: neprošlo alkalizací, je přirozeně kyselé, má nízké pH a má světlejší barvu. Použitá část rost... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
1 824 Kč
1 586 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO2800045
Výrobce:Profikoření
Země původu:Itálie
Hmotnost:5 Kg
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Kakao 20 až 22% nealkalizovane (50g)
    39 Kč
    34 Kč bez DPH
    39 Kč
    34 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
    • Novinka
    Kakao 20 až 22% nealkalizovane (100g)
    51 Kč
    44 Kč bez DPH
    51 Kč
    44 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
      Kakao 20 až 22% nealkalizovane (200g)
      99 Kč
      86 Kč bez DPH
      99 Kč
      86 Kč bez DPH
      SKLADEM
      ks
        Kakao 20 až 22% nealkalizovane (500g)
        202 Kč
        176 Kč bez DPH
        202 Kč
        176 Kč bez DPH
        SKLADEM
        ks
          Kakao 20 až 22% nealkalizovane (1kg)
          388 Kč
          337 Kč bez DPH
          388 Kč
          337 Kč bez DPH
          SKLADEM
          ks
          • Kompletní specifikace
          • Kakao 20 až 22% nealkalizovane (5kg)
            Kakao 20 až 22% nealkalizovane (5kg)
            SKLADEM
            1 824 Kč
            1 586 Kč bez DPH
          • ks
          Kompletní specifikace

          Kakao tmavé 20-22% nealkalizovane

          Kakao přírodního typu: neprošlo alkalizací, je přirozeně kyselé, má nízké pH a má světlejší barvu.

          Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku

          Zpracování: pražené a nealkalizované

          Vzhled a barva: sypká, oříškověhnědá barva

          Vůně a chuť: sladká kakaová, chuť slabě kyselá

          Složení: obsah kakaového másla 20 - 22 %

          Výroba: Pražení bobů pomáhá rozvinout jeho jedinečnou chuť, konzervuje a zároveň může působit i dezinfekčně. Na začátku výrobního procesu, při oddělování slupek kakaového bobu, je také na krátkou dobu cca 30s použita vyšší teplota tak, aby došlo k oddělení co nejšetrnějším způsobem a nezůstávaly žádné slupky, které jsou odváty speciálním zařízením. To činí z našeho kakaa opravdu čistý produkt.

          Pražení: je prováděno horkým vzduchem od 100°do 120°C. Proces pražení trvá asi 30 minut . Díky pražení se rozvine nejušlechtilejší vůně kakaa.

          Použití: základ čokolády, k přípravě nápojů, do moučníků a do spousty různých potravin.

          Zdravotní účinky: snižuje krevní tlak, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, slouží jako afrodiziakum, silný antioxidant, posiluje imunitní systém, posiluje činnost mozku, zmírňuje deprese

          Historie a současnost: Kakaovník pochází z Jižní Ameriky, později byl rozšířen i do Mexika. Kakao je odjakživa důležitou surovinou pro výrobu čokolády. Do Evropy přivezli čokoládu Španělé.

           

          Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

           

          Zboží zařazeno v kategoriích
          Obchod ověřený zákazníky
           

          Kontakt
          Logo
          Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
          Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz