Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Kakao 22 až 24% tmavé (1kg)

holandkého typu

Kakao tmavé extra 22-24% Kakao holandkého typu: prošlo alkalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
412 Kč
358 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO2800031
Výrobce:Profikoření
Země původu:Itálie
Hmotnost:1 Kg
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Kakao 22 až 24% tmavé (50g)
    41 Kč
    36 Kč bez DPH
    41 Kč
    36 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
      Kakao 22 až 24% tmavé (100g)
      54 Kč
      47 Kč bez DPH
      54 Kč
      47 Kč bez DPH
      SKLADEM
      ks
        Kakao 22 až 24% tmavé (200g)
        105 Kč
        91 Kč bez DPH
        105 Kč
        91 Kč bez DPH
        SKLADEM
        ks
          Kakao 22 až 24% tmavé (500g)
          214 Kč
          186 Kč bez DPH
          214 Kč
          186 Kč bez DPH
          SKLADEM
          ks
            Kakao 22 až 24% tmavé (5kg)
            1 937 Kč
            1 684 Kč bez DPH
            1 937 Kč
            1 684 Kč bez DPH
            SKLADEM
            ks
            Kompletní specifikace

            Kakao tmavé extra 22-24%

            Kakao holandkého typu: prošlo alkalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti.

            Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku

            Zpracování: pražené a alkalizované

            Vzhled a barva: sypká, tmavě hnědá barva

            Vůně a chuť: sladká kakaová

            Složení: obsah kakaového másla: 22 - 24 %

            Výroba: Pražení bobů pomáhá rozvinout jeho jedinečnou chuť, konzervuje a zároveň může působit i dezinfekčně. Na začátku výrobního procesu, při oddělování slupek kakaového bobu, je také na krátkou dobu cca 30s použita vyšší teplota tak, aby došlo k oddělení co nejšetrnějším způsobem a nezůstávaly žádné slupky, které jsou odváty speciálním zařízením. To činí z našeho kakaa opravdu čistý produkt.

            Pražení: je prováděno horkým vzduchem od 100°do 120°C. Proces pražení trvá asi 30 minut . Díky pražení se rozvine nejušlechtilejší vůně kakaa.

            Úprava kakaa alkalizací: Zrno podléhá "lázni" s vodou, do které je přidáván uhličitan draselný, který snižuje přirozenou kyselost kakaa.

            Použití: základ čokolády, k přípravě nápojů, do moučníků a do spousty různých potravin.

            Zdravotní účinky: snižuje krevní tlak, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, slouží jako afrodiziakum, silný antioxidant, posiluje imunitní systém, posiluje činnost mozku, zmírňuje deprese

            Historie a současnost: Kakaovník pochází z Jižní Ameriky, později byl rozšířen i do Mexika. Kakao je odjakživa důležitou surovinou pro výrobu čokolády. Do Evropy přivezli čokoládu Španělé.

             

            Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

             

            Zboží zařazeno v kategoriích
            Obchod ověřený zákazníky
             

            Kontakt
            Logo
            Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
            Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz