S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » Jednodruhové koření » 200g balení (sáček se svárem) » Kakao se sníženým obsahem tuku - EXTRA (200g)


        

Kakao se sníženým obsahem tuku - EXTRA (200g)

Kakaový prášek s intenzivní chutí

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO2800023
Země původu: Itálie
Výrobce: Profikoření
běžná cena 68,00 Kč (2,60 EUR)
naše cena bez DPH: 48,70 Kč (1,86 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
56,00 Kč (2,14 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Kakao se sníženým obsahem tuku - EXTRA (50g)
KO2800022
Kakao se sníženým obsahem tuku - EXTRA (50g)
skladem
naše cena 17,00 Kč (0,65 EUR)
Kakao se sníženým obsahem tuku - EXTRA (100g)
KO2800021
Kakao se sníženým obsahem tuku - EXTRA (100g)
skladem
naše cena 30,00 Kč (1,15 EUR)
Kakao se sníženým obsahem tuku - EXTRA (500g)
KO2800024
Kakao se sníženým obsahem tuku - EXTRA (500g)
skladem
naše cena 135,00 Kč (5,16 EUR)
Kakao se sníženým obsahem tuku - EXTRA (1 Kg)
KO2800025
Kakao se sníženým obsahem tuku - EXTRA (1 Kg)
skladem
naše cena 255,00 Kč (9,75 EUR)
Kakao se sníženým obsahem tuku - EXTRA (5 Kg)
KO2800026
Kakao se sníženým obsahem tuku - EXTRA (5 Kg)
skladem
naše cena 1 200,00 Kč (45,86 EUR)
Kakao se sníženým obsahem tuku - EXTRA (25Kg)
KO2800033
Kakao se sníženým obsahem tuku - EXTRA (25Kg)
skladem
naše cena 5 450,00 Kč (208,30 EUR)

Charakteristika:

Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku - Prvotřídní chuť kakaa!!

Kakao je pražené. Alkalizované.

Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku

Vzhled a barva: sypká, oříškověhnědá barva

Vůně a chuť: sladká kakaová

Obsah tuku: 10 - 12 %

Zpracování: Pražení bobů pomáhá rozvinout jeho jedinečnou chuť, konzervuje a zároveň může působit i dezinfekčně. Na začátku výrobního procesu, při oddělování slupek kakaového bobu, je také na krátkou dobu cca 30s použita vyšší teplota tak, aby došlo k oddělení co nejšetrnějším způsobem a nezůstávaly ŽÁDNÉ slupky, které jsou odváty speciálním zařízením. To činí z našeho kakaa opravdu čistý produkt.

Použití v kuchyni: Základ čokolády. K přípravě nápojů, do moučníků a do spousty různých potravin.

Historie a současnost: Kakaovník pochází z Jižní Ameriky, později byl rozšířen i do Mexikam. Kakao je odjakživa důležitou surovinou pro výrobu čokolády. Do Evropy přivezli čokoládu Španělé.

Zdravotní účinky: Při nemocech plic, trávicího ústrojí, katarech, má močopudný účinek a považuje se za afrodiziakum.

Náš tip: Ranní kakao k dobré snídani nesmí chybět ani na Vašem stole!

Recept:

Babiččiny kakaové rohlíčky

25dkg hladké mouky, 18dkg másla, 9dkg moučkového cukru, 2 lžíce kakaa, 1 lžíce rumu

Ingredience zpracujeme na těsto a připravíme z něj malé rohlíčky. Pečeme při 180°C a ještě teplé obalujeme ve směsi vanilkového a moučkového cukru.


Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde