Pro základní funkčnost, analytické účely a personalizaci webu používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu stímto souhlasíte. Více informací marketing a cookies.


Úvod » Jednodruhové koření » 200g balení (sáček se svárem) » Kakao tmavé 22 až 24% - EXTRA (200g)


        

Kakao tmavé 22 až 24% - EXTRA (200g)

Kakaový prášek s intenzivní chutí

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO2800028
Země původu: Itálie
Výrobce: Profikoření
běžná cena 83,00 Kč (3,17 EUR)
naše cena bez DPH: 60,87 Kč (2,33 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
70,00 Kč (2,68 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Kakao tmavé 22 až 24% - EXTRA (50g)
KO2800030
Kakao tmavé 22 až 24% - EXTRA (50g)
skladem
naše cena 19,00 Kč (0,73 EUR)
Kakao tmavé 22 až 24% - EXTRA (100g)
KO2800027
Kakao tmavé 22 až 24% - EXTRA (100g)
skladem
naše cena 36,00 Kč (1,38 EUR)
Kakao tmavé 22 až 24% - EXTRA (500g)
KO2800029
Kakao tmavé 22 až 24% - EXTRA (500g)
skladem
naše cena 170,00 Kč (6,50 EUR)
Kakao tmavé 22 až 24% - EXTRA (1kg)
KO2800031
Kakao tmavé 22 až 24% - EXTRA (1kg)
skladem
naše cena 325,00 Kč (12,42 EUR)
Kakao tmavé 22 až 24% - EXTRA (5kg)
KO2800032
Kakao tmavé 22 až 24% - EXTRA (5kg)
skladem
naše cena 1 550,00 Kč (59,24 EUR)

Charakteristika:

Kakaový prášek tmavý - Výrazná chuť kakaa!!

Kakao je pražené. Alkalizované. Obsahuje vanilin.

Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku

Vzhled a barva: sypká, červenohnědá barva

Vůně a chuť: sladká kakaová

Obsah tuku: 22 - 24 %

Zpracování: Pražení bobů pomáhá rozvinout jeho jedinečnou chuť, konzervuje a zároveň může působit i dezinfekčně. Na začátku výrobního procesu, při oddělování slupek kakaového bobu, je také na krátkou dobu cca 30s použita vyšší teplota tak, aby došlo k oddělení co nejšetrnějším způsobem a nezůstávaly ŽÁDNÉ slupky, které jsou odváty speciálním zařízením. To činí z našeho kakaa opravdu čistý produkt.

Použití v kuchyni: Základ čokolády. K přípravě nápojů, do moučníků a do spousty různých potravin.

Historie a současnost: Kakaovník pochází z Jižní Ameriky, později byl rozšířen i do Mexikam. Kakao je odjakživa důležitou surovinou pro výrobu čokolády. Do Evropy přivezli čokoládu Španělé.

Zdravotní účinky: Při nemocech plic, trávicího ústrojí, katarech, má močopudný účinek a považuje se za afrodiziakum.

Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde