Pro základní funkčnost, analytické účely a personalizaci webu používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu stímto souhlasíte. Více informací marketing a cookies.

 
 
 
 


        

Kari - jávský typ (500g)

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO2500052
Země původu: Polsko
Výrobce: Profikoření
naše cena bez DPH: 321,74 Kč (12,30 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
370,00 Kč (14,14 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Kari - jávský typ (50g)
KO2500050
Kari - jávský typ (50g)
skladem
naše cena 40,00 Kč (1,53 EUR)
Kari - jávský typ (100g)
KO2500016
Kari - jávský typ (100g)
skladem
naše cena 78,00 Kč (2,98 EUR)
Kari - jávský typ (200g)
KO2500051
Kari - jávský typ (200g)
skladem
naše cena 152,00 Kč (5,81 EUR)
Kari - jávský typ (1kg)
KO2500053
Kari - jávský typ (1kg)
skladem
naše cena 650,00 Kč (24,84 EUR)

Charakteristika:

Kari - jávský typ

Popis: kari je směs až pětadvaceti druhů různých koření a také pokrm. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, chilli, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice a další.

Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, žlutohnědé barvy

Složení: kurkuma, koriandr mletý, římský kmín mletý, kmín mletý, fenykl mletý, pískavice mletá, hořčice mletá, kardamon mletý, oregano, bobkový list mletý, česnek mletý, hřebíček mletý, anýz mletý, kukuřičný škrob, sůl, skořice mletá, květ jasmínu

Použití v kuchyni: Do rýžových pokrmů, masových jídel, drůbeže, majonéz, polévek, omáček, smažené zeleniny, na ryby. Nejčastěji se používá v indické kuchyni.

Zdravotní účinky: Díky kurkumě prospívá trávení a střevnímu traktu. Se zázvorem působí jako antioxidant s protinádorovým účinkem. Prevence proti civilizačním nemocem jako je rakovina tlustého střeva. Působí dobře i u lidí s Alzheimerovou chorobou.

 

 


Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: