Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Semena
  3. 200g balení (sáček se svárem)
  4. Kroupy ječné velké č.10 (200g)

Kroupy ječné velké č.10 (200g)

Kroupy velké

Kroupy velké č.10 Velikost zrna: cca 5mm Použitá část rostliny: zrna obilovin (ječmen) Vzhled a barva: loupaná zrna bílé až béžové barvy Použití v kuc... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
10 Kč
9 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO5010025
Výrobce:Profikoření
Země původu:Česká republika
Hmotnost:200g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Kroupy ječné velké č.10 (500g)
    18 Kč
    16 Kč bez DPH
    18 Kč
    16 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Kroupy ječné velké č.10 (1kg)
      30 Kč
      26 Kč bez DPH
      30 Kč
      26 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Kroupy ječné velké č.10 (5kg)
        142 Kč
        123 Kč bez DPH
        142 Kč
        123 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
        • Kompletní specifikace
        • Kroupy ječné velké č.10 (200g)
          Kroupy ječné velké č.10 (200g)
          SKLADEM - Ihned k dodání
          10 Kč
          9 Kč bez DPH
        • ks
        Kompletní specifikace

        Kroupy velké č.10

        Velikost zrna: cca 5mm

        Použitá část rostliny: zrna obilovin (ječmen)

        Vzhled a barva: loupaná zrna bílé až béžové barvy

        Použití v kuchyni: Do polévek a dušených jídel.

        Historie a současnost: Ječmen pojídali už Římští gladiátoři, aby byli silnější. Pěstuje se na severní polokouli, hlavně v Kanadě a USA.

        Zdravotní účinky: Působí proti rakovině, dodává energii, sílu a odolnost organizmu, snižuje riziko výskytu srdečních nemocí a snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Ječmen obsahuje mnoho bílkovin, sacharidů a minerálů. Je vhodný při nemocech jater a žlučníku.

        Výroba: Z ječných krup se obroušením odstraní vrchní slupky a endosperm a zůstane jen střed.

        Náš tip: Kroupy se báječně hodí třeba k houbám!

        Recept:

        Kroupy s houbami

        Pepř černý drcený, sůl, 500g hub, lžíce petrželové natě, 2 stroužky česneku, 100g másla, 250g středních krup, cibule, litr vepřového vývaru

        Na půl hodiny ponoříme kroupy do vody v hrnci a necháme odstát. Pak vaříme a podléváme vývarem. Na másle osmažíme cibulku a přidáme nakrájené houby. Osolíme, opepříme a přidáme nakrájený česnek. Poté vysypeme ke kroupám, které během vaření nabyly na objemu. Ozdobíme petrželkou.


        Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

        Obchod ověřený zákazníky
         

        Kontakt
        Logo
        Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
        Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz