KOŘENÍ, VÝVARY, SEMÍNKA
OŘECHY, SUŠENÉ POTRAVINY
ČAJE, KÁVA
RŮZNÉ DRUHY SOLI
DALŠÍ SORTIMENT
PRO ŘEZNÍKY A UZENÁŘE
MLÝNKY, HMOŽDÍŘE, KOŘENKY
DOPLŇUJÍCÍ ROZDĚLENÍ KOŘENÍ
- Úvod
- Semena
- 5+ Kg balení (sáček se svárem)
- Kroupy ječné velké č.10 (20kg)
Kroupy ječné velké č.10 (20kg)
- Kompletní specifikace
- Související zboží30
- Kroupy ječné velké č.10 (20kg)SKLADEM - Ihned k dodání432 Kč376 Kč bez DPH
Kroupy velké č.10
Velikost zrna: cca 5mm
Použitá část rostliny: zrna obilovin (ječmen)
Vzhled a barva: loupaná zrna bílé až béžové barvy
Použití v kuchyni: Do polévek a dušených jídel.
Historie a současnost: Ječmen pojídali už Římští gladiátoři, aby byli silnější. Pěstuje se na severní polokouli, hlavně v Kanadě a USA.
Zdravotní účinky: Působí proti rakovině, dodává energii, sílu a odolnost organizmu, snižuje riziko výskytu srdečních nemocí a snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Ječmen obsahuje mnoho bílkovin, sacharidů a minerálů. Je vhodný při nemocech jater a žlučníku.
Výroba: Z ječných krup se obroušením odstraní vrchní slupky a endosperm a zůstane jen střed.
Náš tip: Kroupy se báječně hodí třeba k houbám!
Recept:
Kroupy s houbami
Pepř černý drcený, sůl, 500g hub, lžíce petrželové natě, 2 stroužky česneku, 100g másla, 250g středních krup, cibule, litr vepřového vývaru
Na půl hodiny ponoříme kroupy do vody v hrnci a necháme odstát. Pak vaříme a podléváme vývarem. Na másle osmažíme cibulku a přidáme nakrájené houby. Osolíme, opepříme a přidáme nakrájený česnek. Poté vysypeme ke kroupám, které během vaření nabyly na objemu. Ozdobíme petrželkou.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
- TOP produkt
- TOP produkt
- Novinka
- TOP produkt
- Novinka
- Akce
- Novinka
- Novinka
- TOP produkt
- Novinka