Pro základní funkčnost, analytické účely a personalizaci webu používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu stímto souhlasíte. Více informací marketing a cookies.


Úvod » Přidatné látky » 100g balení (sáček/ZIP) » Kyselina citronová (100g)


        

Kyselina citronová (100g)

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO1080219
Země původu: Čína
Výrobce: Profikoření
běžná cena 22,00 Kč (0,84 EUR)
naše cena bez DPH: 9,92 Kč (0,38 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
12,00 Kč (0,46 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Kyselina citronová (50g)
KO1000165
Kyselina citronová (50g)
skladem
naše cena 9,00 Kč (0,34 EUR)
Kyselina citronová (200g)
KO1080467
Kyselina citronová (200g)
skladem
naše cena 20,00 Kč (0,76 EUR)
Kyselina citronová (500g)
KO1080768
Kyselina citronová (500g)
skladem
naše cena 49,00 Kč (1,87 EUR)
Kyselina citronová (1 Kg)
KO1081068
Kyselina citronová (1 Kg)
skladem
naše cena 90,00 Kč (3,44 EUR)
Kyselina citronová (5 Kg)
KO1081301
Kyselina citronová (5 Kg)
skladem
naše cena 420,00 Kč (16,05 EUR)
Kyselina citronová (25Kg)
KO1081322
Kyselina citronová (25Kg)
skladem
naše cena 1 750,00 Kč (66,89 EUR)

Charakteristika:

Kyselina citrónová

Vzhled a barva: Bílý krystalický prášek

Specifikace: Koncentrace 99,5% až 101%

Použití v kuchyni a průmyslu: Vyskytuje se v citrusových plodech. V potravinách má schopnost regulovat kyselost a zásaditost, zabraňuje růstu bakterií, plísní a kvasinek, proto se používá jako konzervant. V tucích zabraňuje žluknutí a nežádoucí barvy. Používá se do nealkoholických nápojů, džusů, vín, tiků, instantních nápojů, marmelády, kandované a mražené ovoce, mražené mléčné výrobky, sýrové pomazánky, majonéze, v salátovém dresinku. Používá se také v kosmetice a farmaceutických výrobcích.

Náš tip: Vyrobte si z kyseliny citrónové vlastní ovocný sirup!

Recept:

Malinový sirup

5kg malin, 2 litry vody, 50g kyseliny citrónové, cukr

Maliny dáme do hrnce, rozmačkáme a přidáme vodu a kyselinu. Promícháme, povaříme a postavíme na dva až tři dny do studena. Ovocnou kaši nalijeme do látkového sáčku, necháme prokapat. Dáme na oheň, přidáme cukr, zahříváme a sbíráme pěnu. Nevaříme. Až se cukr rozpustí, plníme do lahví.


Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde