Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Kyselina citronová (200g)

Kyselina citrónová Vzhled a barva: Bílý krystalický prášek Specifikace: Koncentrace 99,5% až 101% Použití v kuchyni a průmyslu: Vyskytuje se v citruso... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
Běžná cena
39 Kč
20 Kč
17 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1080467
Země původu:Čína
Výrobce:Profikoření
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Kyselina citronová (50g)
    9 Kč
    7 Kč bez DPH
    9 Kč
    7 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Kyselina citronová (100g)
      12 Kč
      10 Kč bez DPH
      12 Kč
      10 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Kyselina citronová (500g)
        45 Kč
        37 Kč bez DPH
        45 Kč
        37 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Kyselina citronová (1 Kg)
          85 Kč
          70 Kč bez DPH
          85 Kč
          70 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
            Kyselina citronová (5 Kg)
            363 Kč
            300 Kč bez DPH
            363 Kč
            300 Kč bez DPH
            SKLADEM - Ihned k dodání
            ks
              Kyselina citronová (25Kg)
              1 514 Kč
              1 251 Kč bez DPH
              1 514 Kč
              1 251 Kč bez DPH
              SKLADEM - Ihned k dodání
              ks
              Kompletní specifikace

              Kyselina citrónová

              Vzhled a barva: Bílý krystalický prášek

              Specifikace: Koncentrace 99,5% až 101%

              Použití v kuchyni a průmyslu: Vyskytuje se v citrusových plodech. V potravinách má schopnost regulovat kyselost a zásaditost, zabraňuje růstu bakterií, plísní a kvasinek, proto se používá jako konzervant. V tucích zabraňuje žluknutí a nežádoucí barvy. Používá se do nealkoholických nápojů, džusů, vín, tiků, instantních nápojů, marmelády, kandované a mražené ovoce, mražené mléčné výrobky, sýrové pomazánky, majonéze, v salátovém dresinku. Používá se také v kosmetice a farmaceutických výrobcích.

              Náš tip: Vyrobte si z kyseliny citrónové vlastní ovocný sirup!

              Recept:

              Malinový sirup

              5kg malin, 2 litry vody, 50g kyseliny citrónové, cukr

              Maliny dáme do hrnce, rozmačkáme a přidáme vodu a kyselinu. Promícháme, povaříme a postavíme na dva až tři dny do studena. Ovocnou kaši nalijeme do látkového sáčku, necháme prokapat. Dáme na oheň, přidáme cukr, zahříváme a sbíráme pěnu. Nevaříme. Až se cukr rozpustí, plníme do lahví.


              Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

              Zboží zařazeno v kategoriích
              Obchod ověřený zákazníky
               

              Kontakt
              Logo
              Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
              Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz