S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » Jednodruhové koření » 100g balení (sáček/ZIP) » Pepř černý mletý (100g)


        

Pepř černý mletý (100g)

top produkt

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO1020130
Glutaman sodný (E621): ne
Země původu: Vietnam
Výrobce: Profikoření
Vyberte si typ balení:
běžná cena 56,00 Kč (2,08 EUR)
naše cena bez DPH: 33,04 Kč (1,23 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
38,00 Kč (1,41 EUR)

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Pepř černý mletý (50g)
KO1000102
Pepř černý mletý (50g)
naše cena 20,00 Kč (0,74 EUR)
Pepř černý mletý (200g)
KO1020378
Pepř černý mletý (200g)
naše cena 74,00 Kč (2,75 EUR)
Pepř černý mletý (500g)
KO1020679
Pepř černý mletý (500g)
naše cena 180,00 Kč (6,69 EUR)
Pepř černý mletý (1 Kg)
KO1020979
Pepř černý mletý (1 Kg)
naše cena 340,00 Kč (12,63 EUR)
Pepř černý mletý (5 Kg)
KO1021228
Pepř černý mletý (5 Kg)
naše cena 1 650,00 Kč (61,31 EUR)

Charakteristika:

Pepř černý mletý

Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého

Vzhled a barva: sypká, šedohnědé barvy

Vůně a chuť: aromatická kořeněná silná vůně, pálivá chuť

Použití v kuchyni: Na ochucení masa, ať hovězí, skopové, jehněčí, kuřecí nebo dary moře, do zeleninových a bramborových salátů, polévek a omáček.

Historie a současnost: Pepřovník má svůj původ v Indii, kde je pro své aroma znám už od starověku. Dnes se pěstuje hlavně v tropických zemích. Je jedním z nejrozšířenějších koření.

Zdravotní účinky: Podporuje trávení, stimuluje srdeční činnost, působí močopudně a kladně ovlivňuje metabolismus.

Náš tip: Mletý černý pepř je základ každé kuchyně, třeba na řízky!

Recept:

Kuřecí řízky v česnekovém těstíčku

500g kuřecích prsou, mletý zázvor, mletý černý pepř, sůl, 4 stroužky česneku, cukr, mléko, 4 lžíce hladké mouky

Kuřecí prsa nakrájíme na řízky, posypeme mletým zázvorem a necháme je hodinu odležet. Odleželé řízky osolíme, namočíme do těstíčka a fritujeme při 175 °C asi 3 minuty. Na těstíčko rozšleháme vejce, mléko, přidáme oloupaný a prolisovaný česnek, pepř, sůl, cukr a mouku.


Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde