Pro základní funkčnost, analytické účely a personalizaci webu používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu stímto souhlasíte. Více informací marketing a cookies.


Úvod » Jednodruhové koření na kusy » Pepř zelený celý v láku (200g)


        

Pepř zelený celý v láku (200g)

Baleno v kyblíku

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO1020159
Země původu: Indie
Výrobce: Profikoření
běžná cena 84,00 Kč (3,21 EUR)
naše cena bez DPH: 56,52 Kč (2,16 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
65,00 Kč (2,48 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Pepř zelený celý v láku (650g)
KO1020160
Pepř zelený celý v láku (650g)
skladem
naše cena 260,00 Kč (9,94 EUR)
Pepř zelený celý v láku (1140g)
KO1020161
Pepř zelený celý v láku (1140g)
skladem
naše cena 344,00 Kč (13,15 EUR)

Charakteristika:

Pepř zelený celý v láku

Složení: pepř zelený, sůl, voda, kyselina octová

Obsah pevného podílu: 130g

Použitá část rostliny: plod pepřovníku černého

Vzhled a barva: tvrdé kuličky, olivově zelené barvy v láku

Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, lehce slaná a kyselá chuť

Použití v kuchyni: Nakládá se do octa nebo soli, stejně jako černý pepř se používá do různých pokrmů, masa, na zvěřinu, jehněčí, nebo vepřové.

Historie a současnost: Zelený pepř je původem z Indie, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Toto kořen bylo oblíbené už Římany na bohatých hostinách.

Zdravotní účinky: Pomáhá při problémech s nízkým krevním tlakem a stimuluje krevní oběh.

Náš tip: Na zeleném pepři si můžete připravit i výtečnou rybu!

Recept:

Losos na zeleném pepři

Olivový olej, 2 stroužky česneku, hnědý cukr, jablečný ocet, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce zeleného pepře v nálevu

Česnek nakrájíme. V míse promícháme směs na marinádu. Do marinády položíme Lososa a necháme 15 minut marinovat. Lososa s marinádou zapečeme. Pak dusíme 10 minut. Pak odebereme poklici a dopečeme. Lososa přelijeme šťávou z výpeku a podáváme.


Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde