Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Jednodruhové koření na kusy
  3. Pepř zelený v nálevu (200g)

Pepř zelený v nálevu (200g)

Baleno v kyblíku

Pepř zelený celý v nálevu Složení: pepř zelený, voda, sůl 15% , kyselina octová 1,4% Obsah pevného podílu: 130g Použitá část rostliny: plod pepřovníku... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
Běžná cena
84 Kč
65 Kč
57 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1020159
Výrobce:Profikoření
Země původu:Indie
Hmotnost:200 g
Druh koření:Pepř
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Pepř zelený v nálevu (650g)
    260 Kč
    226 Kč bez DPH
    260 Kč
    226 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Pepř zelený v nálevu (1140g)
      344 Kč
      299 Kč bez DPH
      344 Kč
      299 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
      Kompletní specifikace

      Pepř zelený celý v nálevu

      Složení: pepř zelený, voda, sůl 15% , kyselina octová 1,4%

      Obsah pevného podílu: 130g

      Použitá část rostliny: plod pepřovníku černého

      Vzhled a barva: tvrdé kuličky, olivově zelené barvy v láku

      Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, lehce slaná a kyselá chuť

      Použití v kuchyni: Nakládá se do octa nebo soli, stejně jako černý pepř se používá do různých pokrmů, masa, na zvěřinu, jehněčí, nebo vepřové.

      Historie a současnost: Zelený pepř je původem z Indie, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Toto kořen bylo oblíbené už Římany na bohatých hostinách.

      Zdravotní účinky: Pomáhá při problémech s nízkým krevním tlakem a stimuluje krevní oběh.

      Náš tip: Na zeleném pepři si můžete připravit i výtečnou rybu!

      Recept:

      Losos na zeleném pepři

      Olivový olej, 2 stroužky česneku, hnědý cukr, jablečný ocet, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce zeleného pepře v nálevu

      Česnek nakrájíme. V míse promícháme směs na marinádu. Do marinády položíme Lososa a necháme 15 minut marinovat. Lososa s marinádou zapečeme. Pak dusíme 10 minut. Pak odebereme poklici a dopečeme. Lososa přelijeme šťávou z výpeku a podáváme.


      Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

      Obchod ověřený zákazníky
       

      Kontakt
      Logo
      Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
      Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz