Pro základní funkčnost, analytické účely a personalizaci webu používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu stímto souhlasíte. Více informací marketing a cookies.

 
 
 
 

Úvod » Potravinářské suroviny

Potravinářské suroviny

K přípravě různých masných výrobků jsou zapotřebí kroupy, kulér, nakládací sůl nebo želatina. Na výrobu jelit jistě využijete ječné kroupy střední nebo velké a především sušenou vepřovou krev. Rozpuštěním 1 kg krevního barviva ve 4 litrech vody, získáte 5 litrů vepřové krve. Tekutý karamel kulér je potravinářské barvivo vhodné do nápojů, omáček nebo masných výrobků (slanina). K rychlému uzení a stabilizaci barvy masa slouží askorban sodný.

Obrázkový katalog potravinářských surovin


 


Askorban sodný

K rychlému uzení masa

Bramborový škrob

Kvalitní bramborový škrob pro přípravu nejlepších moučníků

Dusitanová sůl bez jódu

Krystalická látka bez jodu pro konzervaci masa

Dusitanová sůl s jódem

Krystalická látka s jodem a jedlou solípro kvalitní konzervování masa

Krev vepřová sušená

Sušené krevní barvivo

Kroupy ječné č.7

Loupaná zrnka ječmene do polévek a jiných pokrmů

Kroupy ječné č.10

Loupaná zrnka ječmene do polévek a jiných pokrmů

Kuler - karamel E150d

Kvalitní barvivo pro výrobu masoxu a coca coly s příjemnou vůní

Phos-rot do kůtru

Fosfátový přípravek do kutru

Sušená smetana 42%

Smetana se 42% tuku

Sušené mléko odtučněné 1,25%

Kravské mléko s minimem tuku

Sušené mléko plnotučné 26%

Do polévek, omáček i kávy

Želatina bloom 280

Přírodní kvalitní želatina pro zahuštění nebo výrobu pudinků