Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.



        

Skořice drcená (500g)

Skořice zlomky

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO1020697
Země původu: Indonésie
Výrobce: Profikoření
běžná cena 84,00 Kč (3,21 EUR)
naše cena bez DPH: 69,57 Kč (2,66 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
80,00 Kč (3,06 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Skořice drcená (50g)
KO1000120
Skořice drcená (50g)
skladem
naše cena 10,00 Kč (0,38 EUR)
Skořice drcená (100g)
KO1020148
Skořice drcená (100g)
skladem
naše cena 18,00 Kč (0,69 EUR)
Skořice drcená (200g)
KO1020396
Skořice drcená (200g)
skladem
naše cena 34,00 Kč (1,30 EUR)
Skořice drcená (1 Kg)
KO1020997
Skořice drcená (1 Kg)
skladem
naše cena 149,00 Kč (5,69 EUR)
Skořice drcená (5 Kg)
KO1021246
Skořice drcená (5 Kg)
skladem
naše cena 670,00 Kč (25,61 EUR)

Charakteristika:

Skořice drcená

Použitá část rostliny: kůra

Vzhled a barva: sušená lámaná kůra, světlehnědé barvy

Vůně a chuť: intenzivní aromatická kořeněná vůně, kořeněná hořkavá a sladká chuť

Použití v kuchyni: Do sladkých pokrmů, do pečiva, cukrářských výrobků, do masitých pokrmů se přidává v asijské, latinskoamerické, arabské a španělské kuchyni.

Historie a současnost: Skořicovník má původ v Asii. Plantáže bývají poblíž povodí, protože rostlina potřebuje hodně vláhy k růstu.

Zdravotní účinky: Má schopnost zahřát lidské tělo vnitřně a rozproudit krev, pomáhá při cukrovce, má dezinfekční a antibiotické účinky.

Náš tip: Skořice by neměla ve Vaší kuchyni chybět, třeba na pečení moučníků!

Recept:

Skořicové věnečky

Máslo, 3 žloutky, cukr, kůra z jednoho citronu, skořice, mouka, bílek na potření, nasekané mandle

Utřete v misce máslo, žloutky, cukr, kůru z citronu, skořici a mouku. Promíchejte, vyndejte těsto na vál, rozválejte, vypichujte z něho tvořítkem malé věnečky, pomažte ušlehaným bílkem, posypte mandlemi a nechte zvolna péci.


Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde