Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Zrnkové kávy, 100% Arabica
  3. 100g balení
  4. Tanzania AA zrnková káva (100g)

Tanzania AA zrnková káva (100g)

100% Arabica

Tanzania AA zrnková káva 100% Arabica Kyselost: mírná Chuť: karamelová s příchutí švýcarské čokolády Vůně: komplexní, sladká, ovocná Káva z Tanzanie ... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
65 Kč
57 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO3300015
Výrobce:Profikoření
Země původu:Tanzanie
Druh kávy:100% Arabica
Forma kávy:Zrnková
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
  • Novinka
Tanzania AA zrnková káva (200g)
124 Kč
108 Kč bez DPH
124 Kč
108 Kč bez DPH
SKLADEM - Ihned k dodání
ks
    Tanzania AA zrnková káva (500g)
    299 Kč
    260 Kč bez DPH
    299 Kč
    260 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Tanzania AA zrnková káva (1kg)
      570 Kč
      496 Kč bez DPH
      570 Kč
      496 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
      Kompletní specifikace

      Tanzania AA zrnková káva

      • 100% Arabica
      • Kyselost: mírná
      • Chuť: karamelová s příchutí švýcarské čokolády
      • Vůně: komplexní, sladká, ovocná
      • Káva z Tanzanie patří k nejlahodnějším na trhu. Její pěstování je převším v rukou malých farmářů.
      • FarmaUtengule Estate
      • Utengule je tradiční vesnice na úpatí velkého města Mabeya, která se nachází ve výšce 1.400 m nm. sousedící na severovýchod s Grand East Row.
      • Perfektní podnebí s teplými léty a osvěžujícími zimami, dobrou sopečnou půdou a sezónními dešti způsobí, že káva má vynikající podmínky pro růst. Kromě toho jsou keře zavlažovány vodou pocházející z malých potoků tekoucích z okolních hor. Stejná voda se používá při procesu čištění kávy. Díky těmto postupům získáváme kávu nejvyšší kvality.
      • V Utengule rostou tradiční odrůdy Bourbon, které jsou známé svou jemnou chutí, plným tělem a ideální kyselostí.
      • Vzhledem k místním klimatickým podmínkám káva upřednostňuje růst ve více stinných místech. Sklizeň této kávy klesá od května do srpna, pak se kávová zrna zpracovávají za mokra.
      • Utengule používá tradiční africkou metodu získání zelené kávy. Zrna jsou namočena a vystavena přirozenému kvašení. Potom se suší na slunci po dobu 10 dnů. Po uplynutí této doby se káva asi 6 až 10 týdnů skladuje, aby získala správné vlastnosti.
      • Káva v Utengule roste ve čtyřech oblastech o celkové ploše 150 hektarů. V závislosti na počasí se za sezónu vyrábí 150-280 tun kávy. První kávové sáčky jsou připraveny k odeslání v září, poslední opustí vesnici v listopadu.

      Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

      Zboží zařazeno v kategoriích
      Obchod ověřený zákazníky
       

      Kontakt
      Logo
      Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
      Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz