Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Zrnkové kávy, 100% Arabica
  3. 200g balení
  4. Tanzania AA zrnková káva (200g)

Tanzania AA zrnková káva (200g)

100% Arabica

Tanzania AA zrnková káva 100% Arabica Kyselost: mírná Chuť: karamelová s příchutí švýcarské čokolády Vůně: komplexní, sladká, ovocná Káva z Tanzanie ... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
176 Kč
153 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO3300014
Výrobce:Profikoření
Země původu:Tanzanie
Druh kávy:100% Arabica
Forma kávy:Zrnková
Hmotnost:200g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Tanzania AA zrnková káva (100g)
    97 Kč
    84 Kč bez DPH
    97 Kč
    84 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
      Tanzania AA zrnková káva (500g)
      370 Kč
      322 Kč bez DPH
      370 Kč
      322 Kč bez DPH
      SKLADEM
      ks
        Tanzania AA zrnková káva (1kg)
        704 Kč
        612 Kč bez DPH
        704 Kč
        612 Kč bez DPH
        SKLADEM
        ks
        Kompletní specifikace

        Tanzania AA zrnková káva

        • 100% Arabica
        • Kyselost: mírná
        • Chuť: karamelová s příchutí švýcarské čokolády
        • Vůně: komplexní, sladká, ovocná
        • Káva z Tanzanie patří k nejlahodnějším na trhu. Její pěstování je převším v rukou malých farmářů.
        • FarmaUtengule Estate
        • Utengule je tradiční vesnice na úpatí velkého města Mabeya, která se nachází ve výšce 1.400 m nm. sousedící na severovýchod s Grand East Row.
        • Perfektní podnebí s teplými léty a osvěžujícími zimami, dobrou sopečnou půdou a sezónními dešti způsobí, že káva má vynikající podmínky pro růst. Kromě toho jsou keře zavlažovány vodou pocházející z malých potoků tekoucích z okolních hor. Stejná voda se používá při procesu čištění kávy. Díky těmto postupům získáváme kávu nejvyšší kvality.
        • V Utengule rostou tradiční odrůdy Bourbon, které jsou známé svou jemnou chutí, plným tělem a ideální kyselostí.
        • Vzhledem k místním klimatickým podmínkám káva upřednostňuje růst ve více stinných místech. Sklizeň této kávy klesá od května do srpna, pak se kávová zrna zpracovávají za mokra.
        • Utengule používá tradiční africkou metodu získání zelené kávy. Zrna jsou namočena a vystavena přirozenému kvašení. Potom se suší na slunci po dobu 10 dnů. Po uplynutí této doby se káva asi 6 až 10 týdnů skladuje, aby získala správné vlastnosti.
        • Káva v Utengule roste ve čtyřech oblastech o celkové ploše 150 hektarů. V závislosti na počasí se za sezónu vyrábí 150-280 tun kávy. První kávové sáčky jsou připraveny k odeslání v září, poslední opustí vesnici v listopadu.

        Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

        Zboží zařazeno v kategoriích
        Obchod ověřený zákazníky
         

        Kontakt
        Logo
        Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
        Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz