Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Hořčice bílá mletá (1kg)

Hořčičné semínko bílé mleté Použitá část rostliny: semeno Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světložlutá až žlutá barva Chuť: silně štiplavá až pálivá ... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
164 Kč
143 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO7300084
Výrobce:Profikoření
Země původu:Polsko
Hmotnost:1 Kg
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Hořčice bílá mletá (50g)
    22 Kč
    19 Kč bez DPH
    22 Kč
    19 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
      Hořčice bílá mletá (100g)
      30 Kč
      26 Kč bez DPH
      30 Kč
      26 Kč bez DPH
      SKLADEM
      ks
        Hořčice bílá mletá (200g)
        55 Kč
        48 Kč bez DPH
        55 Kč
        48 Kč bez DPH
        SKLADEM
        ks
          Hořčice bílá mletá (500g)
          85 Kč
          74 Kč bez DPH
          85 Kč
          74 Kč bez DPH
          SKLADEM
          ks
            Hořčice bílá mletá (5kg)
            778 Kč
            677 Kč bez DPH
            778 Kč
            677 Kč bez DPH
            SKLADEM
            ks
              Hořčice bílá mletá (25kg)
              3 686 Kč
              3 205 Kč bez DPH
              3 686 Kč
              3 205 Kč bez DPH
              SKLADEM
              ks
              Kompletní specifikace

              Hořčičné semínko bílé mleté

              Použitá část rostliny: semeno

              Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světložlutá až žlutá barva

              Chuť: silně štiplavá až pálivá (už na skusu)

              Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata)

              Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie.

              Zdravotní účinky: Zvyšuje látkovou výměnu, podporuje trávení, napravuje špatnou funkci střev, stimuluje výrobu žluči, při revmatických bolestech.

              Alergen: hořčičné semínko je alergen, může obsahovat stopové množství celeru a oxidu siřičitého

              Náš tip: Skvěle se hodí i pro vegetariánské pokrmy!

              Recept:

              Zapékaná zelenina v cizrnovém těstě

              300g cizrnové mouky, 300g zeleniny (brambory, rajčata, cuketa, mrkev), sůl, plej, kypřící prášek, 500ml vody, syrovátka, 200ml jogurtu, hořčičné semínko, cumin, kurkuma, sladká paprika, koriandr

              Zeleninu nakrájíme na kostky. Koření na malý okamžik vhodíme do rozehřátého oleje a smícháme ho s cizrnovou moukou, solí a vodou, tím se vytvoří řídké těsto, kterým zalijeme zeleninu. Tuto směs nalijeme na plech nebo do remosky. Pečeme na 220 °C, 30-35 minut.


              Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

              Zboží zařazeno v kategoriích
              Obchod ověřený zákazníky
               

              Kontakt
              Logo
              Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
              Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz