KOŘENÍ, VÝVARY, SEMÍNKA
OŘECHY, SUŠENÉ POTRAVINY
ČAJE, KÁVA
RŮZNÉ DRUHY SOLI
DALŠÍ SORTIMENT
PRO ŘEZNÍKY A UZENÁŘE
MLÝNKY, HMOŽDÍŘE, KOŘENKY
DOPLŇUJÍCÍ ROZDĚLENÍ KOŘENÍ
- Úvod
- Semena
- 100g balení (sáček se svárem)
- Hořčice černá celá (100g)
Hořčice černá celá (100g)
- Kompletní specifikace
- Související zboží30
- Hořčice černá celá (100g)SKLADEM - Ihned k dodání13 Kč11 Kč bez DPH
Hořčice černá celá
Použitá část rostliny: semena
Vzhled a barva: kulatá semena černé barvy
Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata)
Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie.
Zdravotní účinky: Zvyšuje látkovou výměnu, podporuje trávení, napravuje špatnou funkci střev, stimuluje výrobu žluči, při revmatických bolestech. Zmírňuje bolesti zubů, pomáhá k léčení ekzémů a plešatosti.
Alergen: hořčičné semínko je alergen
Náš tip: Hořčičné semínko je pochoutkou Indické kuchyně, vyzkoušejte i Vy doma!
Recept:
Sabdží z brambor, květáku a mrkve
40dkg brambor, 1 květák, 15 dkg mrkve, bobkový list, kmín, paprika, kurkuma, černé hořčičné semínko, koriandr, rajský protlak, citrónová šťáva
Na oleji osmahneme koření, přidáme nakrájené syrové brambory a bobkový list. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, hlavičky květáku a osmahneme. Vmícháme rajský protlak, dusíme. Pokapeme citronovou šťávou.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
- TOP produkt
- TOP produkt
- Novinka
- TOP produkt
- Novinka
- Akce
- Novinka
- TOP produkt
- Novinka
- Novinka