Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Kakao 10 až 12% (500g)

holandkého typu

Kakao se sníženým obsahem tuku 10-12% Kakao holandkého typu: prošlo lakalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
179 Kč
156 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO2800024
Výrobce:Profikoření
Země původu:Itálie
Hmotnost:500g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Kakao 10 až 12% (50g)
    34 Kč
    30 Kč bez DPH
    34 Kč
    30 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
      Kakao 10 až 12% (100g)
      45 Kč
      39 Kč bez DPH
      45 Kč
      39 Kč bez DPH
      SKLADEM
      ks
        Kakao 10 až 12% (200g)
        88 Kč
        77 Kč bez DPH
        88 Kč
        77 Kč bez DPH
        SKLADEM
        ks
          Kakao 10 až 12% (1 Kg)
          344 Kč
          299 Kč bez DPH
          344 Kč
          299 Kč bez DPH
          SKLADEM
          ks
            Kakao 10 až 12% (5 Kg)
            1 618 Kč
            1 407 Kč bez DPH
            1 618 Kč
            1 407 Kč bez DPH
            SKLADEM
            ks
              Kakao 10 až 12% (25Kg)
              7 573 Kč
              6 585 Kč bez DPH
              7 573 Kč
              6 585 Kč bez DPH
              SKLADEM
              ks
              Kompletní specifikace

              Kakao se sníženým obsahem tuku 10-12%

              Kakao holandkého typu: prošlo lakalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti.

              Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku

              Zpracování: pražené a alkalizované

              Vzhled a barva: sypká, oříškověhnědá barva

              Vůně a chuť: sladká kakaová

              Složení: obsah kakaového másla 10 - 12 %

              Výroba: Pražení bobů pomáhá rozvinout jeho jedinečnou chuť, konzervuje a zároveň může působit i dezinfekčně. Na začátku výrobního procesu, při oddělování slupek kakaového bobu, je také na krátkou dobu cca 30s použita vyšší teplota tak, aby došlo k oddělení co nejšetrnějším způsobem a nezůstávaly žádné slupky, které jsou odváty speciálním zařízením. To činí z našeho kakaa opravdu čistý produkt.

              Pražení: je prováděno horkým vzduchem od 100°do 120°C. Proces pražení trvá asi 30 minut . Díky pražení se rozvine nejušlechtilejší vůně kakaa.

              Úprava kakaa alkalizací: Zrno podléhá "lázni" s vodou, do které je přidáván uhličitan draselný, který snižuje přirozenou kyselost kakaa.

              Použití: základ čokolády, k přípravě nápojů, do moučníků a do spousty různých potravin.

              Zdravotní účinky: snižuje krevní tlak, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, slouží jako afrodiziakum, silný antioxidant, posiluje imunitní systém, posiluje činnost mozku, zmírňuje deprese

              Historie a současnost: Kakaovník pochází z Jižní Ameriky, později byl rozšířen i do Mexika. Kakao je odjakživa důležitou surovinou pro výrobu čokolády. Do Evropy přivezli čokoládu Španělé.

               

              Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

               

              Zboží zařazeno v kategoriích
              Obchod ověřený zákazníky
               

              Kontakt
              Logo
              Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
              Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz