Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Kokosový cukr (100g)

Kokosový cukr 100% přírodní nerafinované sladidlo s nízkým glykemickým indexem (35) a nízkým obsahem fruktózy. Jeho vstřebání do oběhu je tedy výrazně... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
31 Kč
27 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO2500313
Výrobce:Profikoření
Země původu:Indonésie
Hmotnost:100g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Kokosový cukr (200g)
    57 Kč
    50 Kč bez DPH
    57 Kč
    50 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
      Kokosový cukr (500g)
      90 Kč
      78 Kč bez DPH
      90 Kč
      78 Kč bez DPH
      SKLADEM
      ks
        Kokosový cukr (1kg)
        171 Kč
        149 Kč bez DPH
        171 Kč
        149 Kč bez DPH
        SKLADEM
        ks
        Kompletní specifikace

        Kokosový cukr

        100% přírodní nerafinované sladidlo s nízkým glykemickým indexem (35) a nízkým obsahem fruktózy. Jeho vstřebání do oběhu je tedy výrazně nižší než u běžných (rafinovaných) cukrů. Kokosový cukr je vyráběn z květového nektaru palmy.

        Kokosový cukr je jedním z nejvyhledávanějších přírodních sladidel. Kromě rozsáhlého procesu rafinace, kterým musí běžný cukr projít, kokosový cukr je čistý a přímo z přírody. Má vysoký obsah antioxidantů, železa, vápníku a draslíku. Můžete jej použít k přípravě různých dezertů a nápojů.

        Alternativní názvy: kokosový palmový cukr , kokosový mízový cukr, kokosový květový cukr

        Získává se: z květového nektaru kokosové palmy. Květy se otrhají a nařezávají jemnými řezy, ze kterých vytéká míza neboli nektar. Míza se umístí do velkého woku, zahřeje se a odstraní se pěna, která se tvoří v horní části. Míza nakonec začne měnit barvu z průsvitné na tmavě hnědou. 

        Chuť: kokosový cukr není tak sladký a je jemnější, chuťově přípomíná karamel.

        Sladkost: přbližně stejná jako u třtinového cukru

        Vůně: po květech a také přípomíná karamel, někdy se označuje jako ovocný karamel.

        Glykemický index: nízký (35)

        Použití: kokosový cukr konzumujte 1 – 3 krát do týdne, po maximálně 1 lžičce, přidáním do různých jídel: kaše, jogurt, tvaroh, koktejl, puding nebo ovocný salát.

         

        Pozitivní účinky:

        • Odkyselovat organismus
        • Odstraňují bolesti hlavy
        • Normalizují cukr v krvi
        • Postupné uvolňování energie
        • Podporují trávení a stolici
        • Příznivě působí na dýchací cesty
        • Podporují krvetvorbu

        Nutriční hodnoty (ve 100g):

        • energetická hodnota 400 kcal
        • bílkoviny 0,6g
        • sacharidy 98,8g
        • tuky 0g
        • vláknina 0g
        • sůl max. 0mg

         

        Zboží zařazeno v kategoriích
        Obchod ověřený zákazníky
         

        Kontakt
        Logo
        Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
        Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz