KOŘENÍ, VÝVARY, SEMÍNKA
OŘECHY, SUŠENÉ POTRAVINY
ČAJE, KÁVA
RŮZNÉ DRUHY SOLI
DALŠÍ SORTIMENT
PRO ŘEZNÍKY A UZENÁŘE
MLÝNKY, HMOŽDÍŘE, KOŘENKY
DOPLŇUJÍCÍ ROZDĚLENÍ KOŘENÍ
- Úvod
- Ořechy
- 100g balení (sáček se svárem)
- Mandle natural neloupané (100g)
Mandle natural neloupané (100g)
- Kompletní specifikace
- Související zboží30
- Mandle natural neloupané (100g)SKLADEM - Ihned k dodání38 Kč33 Kč bez DPH
Mandle natural
Použitá část rostliny: plod mandle obecné
Barva a vzhled: suché, neloupané celé mandle, červenohnědé barvy, jádro krémové
Použití v kuchyni: Při pečení Vánočního cukroví, na vánočky, ozdoba zákusků, při výrobě marcipánu, do omáček, pod maso a pstruha.
Historie a současnost: Mandlovník je teplomilná rostlina z Itálie, Španělska, Portugalska, jižní Francie, Balkánu a severní Ameriky.
Zdravotní účinky: Obsahuje vlákninu, vitamínů, kyseliny listové, bílkoviny, minerální látky a tuky. Působí na trávicí soustavu, nervovou soustavu, při bolesti lýtek.
Náš tip: Mandle jsou vhodné i pod různé druhy masa!
Recept:
Dušené hovězí se sušenými švestkami a mandlemi
1 sklenka suchého červeného vína, olivový olej, 2 lžíce mandlí, 150g sušených švestek, 1 cibule, 2 sklenice hovězího vývaru, 500g libového hovězího masa
Sušené švestky namočíme do teplé vody. Maso nakrájíme na kostky a oprášíme hladkou moukou. V hrnci osmahneme cibuli. Přidáme maso. Podlijeme červeným vínem. Přidáme vývar a přikryté dusíme. Pak přidáme nakrájené švestky s mandlemi. Povaříme a osolíme, opepříme.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
- TOP produkt
- TOP produkt
- TOP produkt
- Novinka
- Novinka
- Akce
- Novinka
- TOP produkt
- Novinka
- TOP produkt
- Novinka