Pro základní funkčnost, analytické účely a personalizaci webu používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu stímto souhlasíte. Více informací marketing a cookies.

 
 
 
 

Úvod » Jednodruhové koření » 50g balení (sáček/ZIP) » Paprika sladká uzená (50g)


        

Paprika sladká uzená (50g)

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO4001181
Země původu: Španělsko
Výrobce: Profikoření
Vyberte si typ balení:
běžná cena 23,00 Kč (0,88 EUR)
naše cena bez DPH: 14,78 Kč (0,56 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
17,00 Kč (0,65 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Paprika sladká uzená (100g)
KO4001179
Paprika sladká uzená (100g)
skladem
naše cena 32,00 Kč (1,22 EUR)
Paprika sladká uzená (200g)
KO4001180
Paprika sladká uzená (200g)
skladem
naše cena 60,00 Kč (2,29 EUR)
Paprika sladká uzená (500g)
KO4001182
Paprika sladká uzená (500g)
skladem
naše cena 145,00 Kč (5,54 EUR)
Paprika sladká uzená (1kg)
KO4001184
Paprika sladká uzená (1kg)
skladem
naše cena 280,00 Kč (10,70 EUR)
Paprika sladká uzená (5kg)
KO4001185
Paprika sladká uzená (5kg)
skladem
naše cena 1 350,00 Kč (51,60 EUR)

Charakteristika:

Paprika sladká UZENÁ

Vzhled a barva: sypká bez hrudek, sytě červená barva

Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu, chuť a aroma po uzeném.

Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů a Maďarů.

Zdravotní účinky: Obsahuje cukry, bílkoviny, barviva, tuky, silice a vitamíny A, B a C. Má vliv na omezení mrtvice a srdečních onemocnění, proti kornatění cév, podporuje chuť k jídlu, má dobrý vliv na fyzickou i duševní svěžest.

Recept:

Vepřové na paprice

500g vepřové plece, sůl, olej, cibule, sladká paprika ASTA, 2 lžíce kečupu, 1 stroužek česneku, šlehačka, vývar (masox)

Maso rozkrájíme na kostky. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme rozetřený čes­nek, maso a opečeme. Posypeme moukou, opražíme, podlijeme vývarem. Zamícháme a necháme v papiňáku vařit. Poté zalijeme šlehačkou, dochutíme solí a citrónovou šťávou a nechá­me povařit.


Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde