Pro základní funkčnost, analytické účely a personalizaci webu používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu stímto souhlasíte. Více informací marketing a cookies.


Úvod » Jednodruhové koření » 500g balení (sáček se svárem) » Pepř bílý mletý (500g)


        

Pepř bílý mletý (500g)

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO1020674
Země původu: Indonésie
Výrobce: Profikoření
běžná cena 510,00 Kč (19,49 EUR)
naše cena bez DPH: 262,61 Kč (10,04 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
302,00 Kč (11,54 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Pepř bílý mletý (50g)
KO1000096
Pepř bílý mletý (50g)
skladem
naše cena 32,00 Kč (1,22 EUR)
Pepř bílý mletý (100g)
KO1020125
Pepř bílý mletý (100g)
skladem
naše cena 62,00 Kč (2,37 EUR)
Pepř bílý mletý (200g)
KO1020373
Pepř bílý mletý (200g)
skladem
naše cena 122,00 Kč (4,66 EUR)
Pepř bílý mletý (1 Kg)
KO1020974
Pepř bílý mletý (1 Kg)
skladem
naše cena 580,00 Kč (22,17 EUR)
Pepř bílý mletý (5 Kg)
KO1021223
Pepř bílý mletý (5 Kg)
skladem
naše cena 2 929,00 Kč (111,95 EUR)

Charakteristika:

Pepř bílý mletý

Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého

Vzhled a barva: sypká, béžovo krémové barvy

Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť

Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami

Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárnějších koření. Pepř bílý vzniká oddělením červené slupky zcela zralých bobulí.

Zdravotní účinky: Léčí krční onemocnění, nachlazení, používá se pro zvýšení apetitu, proti nevolnosti, průjmu a nadýmání.

Náš tip: Bílý mletý pepř je jemný a vhodný třeba k dochucení luštěnin!

Recept:

Červená čočka s bílým zelím

250g brambor, 200ml rajčatové šťávy, 125g červené čočky, 250g mrkve, 2 lžíce másla, 2 snítky petrželky, 175ml zeleninového vývaru, mletý bílý pepř, 150g pórku, 2 lžíce vinného octa, sůl, 400g bílého zelí, 50g parmazánu

Zelí a zeleninu pokrájíme. Máslo rozehřejeme a osmahneme na něm zelí. Po 10 minutách přidáme brambory, mrkev, pórek a propláchnutou čočku. Osolíme a opepříme. Přilijeme rajčatovou šťávu a zeleninový vývar. 20 Minut vaříme. Směs dochutíme octem. Čočku posypeme sýrem a petrželkou.

 


Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde