Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Nakladací sůl, rychlosůl, praganda
  3. Rychlosůl, praganda, nakládací sůl bez jódu (5 kg)

Rychlosůl, praganda, nakládací sůl bez jódu (5 kg)

Dusitanová sůl bez jódu

Dusitanová nakládací sůl bez JÓDU Označována také jako, rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl Chrání masné výrobky před oxidaci tuků, má konzervační ... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
85 Kč
70 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO5010004
Výrobce:Profikoření
Země původu:Německo
Hmotnost:5 Kg
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Rychlosůl, praganda, nakládací sůl bez jódu (200g)
    7 Kč
    6 Kč bez DPH
    7 Kč
    6 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Rychlosůl, praganda, nakládací sůl bez jódu (500g)
      13 Kč
      11 Kč bez DPH
      13 Kč
      11 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
      • TOP produkt
      Rychlosůl, praganda, nakládací sůl bez jódu (1kg)
      18 Kč
      15 Kč bez DPH
      18 Kč
      15 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Rychlosůl, praganda, nakládací sůl bez jódu (25kg)
        300 Kč
        248 Kč bez DPH
        300 Kč
        248 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
        Kompletní specifikace

        Dusitanová nakládací sůl bez JÓDU

        Označována také jako, rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl

        Chrání masné výrobky před oxidaci tuků, má konzervační účinky. Zlepšuje chuť a vůni výrobků, přispívá k zbarvení masa do růžova.

        Vzhled a barva: bílá krystalická látka

        Doporučené dávkování: 20 - 22g na 1kg díla (masa), příp. dle receptury. Na výrobu láku pro nakladání masa cca 100g na 1 L vody příp. dle receptury.

        Návod na použití pro maso na uzení: Vychlazené a nasolené maso zalijeme lákem a necháme ležet 5-7 dnů v chladu, maso se doporučuje překládat cca co 2 dny. 

        Návod na použití pro maso na výrobu klobás: Maso na výrobu klobás promícháme se solí a necháme ležet 1-2 dny. Po proležená přídáme ostatní přísady jako koření apod., následně promícháme a plníme do střev.

        Složení: jedlá sůl vakuová, E250 dusitan sodný 0,5 – 0,6 %, E 535 hexakyanoželeznatan sodný protispékavá látka

        Použití: Pro nasolení masa, výrobu láku k naložení před uzením, výrobu klobás, salámů, sekané, konzerv a polokonzer.

        Potravinářská sůl s rychlým konzervačním účinkem používaná v masném a uzenářském průmyslu na úpravu a konzervaci masa a masných výrobků. Vakuová sůl s obsahem dusitanu sodného ke zpracování masných výrobků a uzenin.


        Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

        Zboží zařazeno v kategoriích
        Obchod ověřený zákazníky
         

        Kontakt
        Logo
        Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
        Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz