Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Šalvěj (1 Kg)

Šalvěj Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: lístky světlehnědé až do hněda barvy Použití v kuchyni: Na vepřové a telecí maso, do omáček, nádiv... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
172 Kč
150 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1020998
Výrobce:Profikoření
Země původu:Polsko
Hmotnost:1 Kg
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Šalvěj (50g)
    17 Kč
    15 Kč bez DPH
    17 Kč
    15 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
      Šalvěj (100g)
      23 Kč
      20 Kč bez DPH
      23 Kč
      20 Kč bez DPH
      SKLADEM
      ks
        Šalvěj (200g)
        44 Kč
        38 Kč bez DPH
        44 Kč
        38 Kč bez DPH
        SKLADEM
        ks
          Šalvěj (500g)
          89 Kč
          77 Kč bez DPH
          89 Kč
          77 Kč bez DPH
          SKLADEM
          ks
            Šalvěj (5 Kg)
            807 Kč
            702 Kč bez DPH
            807 Kč
            702 Kč bez DPH
            SKLADEM
            ks
            Kompletní specifikace

            Šalvěj

            Použitá část rostliny: listy

            Vzhled a barva: lístky světlehnědé až do hněda barvy

            Použití v kuchyni: Na vepřové a telecí maso, do omáček, nádivek a k ochucení sýrů.

            Historie a současnost: Šalvěj neboli babské ucho, má původ ve Středomoří Malé Asii. K léčení se užíval už ve starověkém Egyptě. Do střední Evropy a Česka se šalvěj dostal někdy v 9. století.

            Zdravotní účinky: Při dýchacích potížích, nachlazení, bolestech zubů nebo krku, má dezinfekční účinky, působí uklidňujícím účinkem na tělo, proti zánětům a na zklidnění zažívacích poruch.

            Náš tip: Šalvěj by neměla chybět ani ve Vaší kuchyni, třeba k přípravě houbových pokrmů!

            Recept:

            Staročeské houbové šišky

            500g čerstvých hub, 80g másla, 140g hladké mouky, 2 vejce, 150ml smetany, šalvěj, pepř, šafrán, sůl

            Houby nakrájíme je nadrobno. Vypracujeme těsto z mouky, vajec, soli, šalvěje, pepře, šafránu a posekaných hub. Vytvarujeme z něj šišky a ty opečeme ze na másle. Uděláme jíšku, rozředíme ji smetanou, ochutíme jí šafránem a omáčku povaříme. Hotové šišky poléváme omáčkou.


            Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

            Obchod ověřený zákazníky
             

            Kontakt
            Logo
            Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
            Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz