KOŘENÍ, VÝVARY, SEMÍNKA
OŘECHY, SUŠENÉ POTRAVINY
ČAJE, KÁVA
RŮZNÉ DRUHY SOLI
DALŠÍ SORTIMENT
PRO ŘEZNÍKY A UZENÁŘE
MLÝNKY, HMOŽDÍŘE, KOŘENKY
DOPLŇUJÍCÍ ROZDĚLENÍ KOŘENÍ
- Úvod
- Umělé obaly
- Střevo na salám/sýr uditelné 65/50
Střevo na salám/sýr uditelné 65/50
- Kompletní specifikace
- Střevo na salám/sýr uditelné 65/50Skladem16 Kč13 Kč bez DPH
Propustný obal na salám
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Materiál: celulosové obaly zesílené dlouhovláknovým faserovým rounem
Barva: mahagon světlý
Použití: jsou vhodné pro trvanlivé zauzované fermentované salámy, ale i pro vařené polotrvanlivé salámy a zauzované tavené sýry, lehce vařitelné
Průměr po naplnění : 6,5 cm
Délka: 50 cm
Vlastnosti:
- extrémní fyzikální a tepelná zatíženost
- tvarová stabilita
- stálost kalibru
Doporučení ke zpracování
Máčení - Intenzivně máčet plně ponořené ve vodě na 15 minut. Teplota vody 20 - 40°C, optimální 28°C.
Uzení - Udit při 85% relativní vlhkosti vzduchu.
Vaření/chlazení - Vařit na požadovanou teplotu v jádře, poté zchladit, nejlépe sprchováním na teplotu v jádře (menšínež 25 °C).
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde