Pro základní funkčnost, analytické účely a personalizaci webu používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu stímto souhlasíte. Více informací marketing a cookies.


Úvod » Sušené ovoce » 5 Kg balení (sáček se svárem) » Švestka Ashlock (5 Kg)


        

Švestka Ashlock (5 Kg)

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO1001128
Země původu: Chile
Výrobce: Profikoření
běžná cena 992,00 Kč (37,91 EUR)
naše cena bez DPH: 860,87 Kč (32,90 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
990,00 Kč (37,84 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Švestka Ashlock (100g)
KO1050017
Švestka Ashlock (100g)
skladem
naše cena 24,00 Kč (0,92 EUR)
Švestka Ashlock (200g)
KO1000278
Švestka Ashlock (200g)
skladem
naše cena 46,00 Kč (1,76 EUR)
Švestka Ashlock  (500g)
KO1000579
Švestka Ashlock (500g)
skladem
naše cena 110,00 Kč (4,20 EUR)
Švestka Ashlock (1 Kg)
KO1000879
Švestka Ashlock (1 Kg)
skladem
naše cena 210,00 Kč (8,03 EUR)

Charakteristika:

Švestka Ashlock

Složení: švestky, konzervant sorban draselný E202

Vzhled a barva: měkké pružné ovoce, tmavě modré černé nebo tmavě hnědé barvy

Vůně a chuť: typická sladká

Použití v kuchyni: Na výrobu džemu, do koláčů, povidel, ovocných knedlíků, a buchet.

Historie a současnost: Švestka domácí se pěstuje v mírném podnebí. Existuje několik druhů švestek, jsou rozšířeny po celém světě, Střední Asie, Irán, Kavkaz i u nás v Česku.

Zdravotní účinky: Švestky jsou zdrojem vlákniny, pomáhají při zácpě, upravují krevní tlak, posilují nervy, zlepšují paměť, pozitivně ovlivňují látkovou výměnu a na kuří oka.

Náš tip: Sušené švestky se dají jíst i samotné, ale do sladkých pokrmů jsou ještě lahodnější!

Recept:

Švestky s čokoládovou omáčkou

20g třtinového cukru, 30g čokolády na vaření, mléko, vanilkový pudinkový prášek, vanilkový cukr, 1 žloutek, 1-2 balíčky sušených švestek, rum

Švestky nakrájíme na čtvrtinky a namočíme je do rumu. V mléce rozmícháme pudinkový prášek, třtinový cukr,čokoládu a za stálého míchání vaříme, vyčkáme na okamžik, kdy omáčka začne houstnout. Pak vmícháme žloutek vyšlehaný se lžící mléka a vanilkový cukr a necháme vychladit.


Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde