S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.


        

Zázvor mletý (100g)

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO1020151
Glutaman sodný (E621): ne
Země původu: Nigérie
Výrobce: Profikoření
Vyberte si typ balení:
běžná cena 39,00 Kč (1,49 EUR)
naše cena bez DPH: 23,48 Kč (0,90 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
27,00 Kč (1,03 EUR)

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Zázvor mletý (50g)
KO1000123
Zázvor mletý (50g)
skladem
naše cena 15,00 Kč (0,57 EUR)
Zázvor mletý (200g)
KO1020399
Zázvor mletý (200g)
skladem
naše cena 52,00 Kč (1,99 EUR)
Zázvor mletý (500g)
KO1020700
Zázvor mletý (500g)
skladem
naše cena 125,00 Kč (4,78 EUR)
Zázvor mletý (1kg)
KO1021000
Zázvor mletý (1kg)
skladem
naše cena 230,00 Kč (8,79 EUR)
Zázvor mletý (5 Kg)
KO1021249
Zázvor mletý (5 Kg)
skladem
naše cena 1 030,00 Kč (39,37 EUR)
Zázvor mletý (25Kg)
KO1021250
Zázvor mletý (25Kg)
skladem
naše cena 4 850,00 Kč (185,37 EUR)

Charakteristika:

Zázvor mletý

Použitá část rostliny: oddenky

Vzhled a barva: sypká směs žlutošedé barvy

Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, kořeněná nasládlá chuť

Použití v kuchyni: Do pečiva, k masu, do omáček, ke guláši, do piva a limonád.

Historie a současnost: Zázvor má původ v Indii a Číně, kde má nenahraditelnou pozici v kulinářství. Byl znám už ve starověkém Řecku, Římě a Egyptě. Do Jižní Ameriky jej přivezli v 16. století Španělé.

Zdravotní účinky: Nejčastější je čaj proti kašli, nachlazení a jiným infekčním chorobám.

Alergen: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice, lepku, ořechů, sezamu, soji a oxidu siřičitého.

Náš tip: Jste nachlazení a trápí Vás kašel? Zázvorový čaj Vám uleví!

Recept:

Hovězí na zázvoru

600g hovězí loupané plece, 2 lžičky zázvoru, šťáva z citronu, 100g másla, sůl, pepř, 4 stroužky česneku, 100g slaniny, ½ l vývaru z kostí, 2 cibule

Hovězí maso prošpikujeme proužky slaniny a potřeme směsí másla, citronové šťávy, zázvoru, soli a pepře, lisovaného česneku. Uložíme do chladničky na 24 hodin. Pak pečeme a poléváme výpekem a vývarem z kostí. Přidáme cibuli.


Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde