KOŘENÍ, VÝVARY, SEMÍNKA
OŘECHY, SUŠENÉ POTRAVINY
ČAJE, KÁVA
RŮZNÉ DRUHY SOLI
DALŠÍ SORTIMENT
PRO ŘEZNÍKY A UZENÁŘE
MLÝNKY, HMOŽDÍŘE, KOŘENKY
DOPLŇUJÍCÍ ROZDĚLENÍ KOŘENÍ
- Úvod
- Kořenící směsi bez glutamanu
- 200g balení (sáček se svárem)
- Čubrica červená (200g)
Čubrica červená (200g)
- Kompletní specifikace
- Související zboží30
- Čubrica červená (200g)SKLADEM - Ihned k dodání33 Kč29 Kč bez DPH
Čubrica červená
Barva a vzhled: sypká směs bez hrudek, pomerančově červené barvy
Vůně a chuť: aromatická vůně, pikantní chuť
Složení: sůl, pískavice, kukuřičný škrob, chilli, paprika pálivá, saturejka, řepkový olej
Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na plátky slaniny.
Historie a současnost: Čubrica je kořenící směs původem z balkánské kuchyně, hodně se používá v Bulharsku.
Náš tip: Vyzkoušejte chuť balkánské kuchyně!
Recept:
Sirene po Šopski
1 střední rajské jablíčko, slabší plátek balkánského sýra, směs koření Čubrica, olej, 1 vejce, malá feferonka
Rajče nakrájíme na plátky a vložíme na dno zapékací misky. Přikryjeme plátkem balkánského sýra, hustě posypeme směsí koření „Čubrica“ a po okrajích misky zakapeme olejem. Na sýr rozklepneme vajíčko a vše ozdobíme feferonkou. Nesolíme! Misku přikryjeme pokličkou a zapékáme cca 20 minut.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
- TOP produkt
- TOP produkt
- Akce
- Novinka
- TOP produkt
- TOP produkt
- Novinka
- TOP produkt
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka