KOŘENÍ, VÝVARY, SEMÍNKA
OŘECHY, SUŠENÉ POTRAVINY
ČAJE, KÁVA
RŮZNÉ DRUHY SOLI
DALŠÍ SORTIMENT
PRO ŘEZNÍKY A UZENÁŘE
MLÝNKY, HMOŽDÍŘE, KOŘENKY
DOPLŇUJÍCÍ ROZDĚLENÍ KOŘENÍ
- Úvod
- Kořenící směsi bez glutamanu
- 1 Kg balení (sáček se svárem
- Čubrica zelená (1 Kg)
Čubrica zelená (1 Kg)
- Kompletní specifikace
- Související zboží30
- Čubrica zelená (1 Kg)SKLADEM - Ihned k dodání135 Kč117 Kč bez DPH
Čubrica zelená
Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy
Složení: česnek, petrželka, sůl 32%, pískavice, bazalka, saturejka, řepkový olej
Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na plátky slaniny.
Historie a současnost: Čubrica je nepálivá kořenící směs původem z balkánské kuchyně, hodně se používá v Bulharsku.
Náš tip: čubrica se hodí na netradiční pokrmy balkánské kuchyně, vyzkoušejte!
Recept:
Kebabčata s lilkovou pastou
400g mletého vepřového ořezku, římský kmín, čubrica, sůl, mletý pepř, slunečnicový olej, lilek, 1 červená kapie, 4 stroužky česneku
Mleté maso ochutíme kořením a s trochou studené vody tvarujeme šišky, které opékáme na grilu nebo grilovací pánvi. Na oleji smažíme lilek nakrájený na malé kostičky. Kapii opálíme nad ohněm, vložíme do mikrotenového sáčku a zapaříme, pak slupku oloupeme, pokrájíme, přidáme k lilku a vše rozmixujeme. Směs ochutíme utřeným česnekem, čubricou, římským kmínem.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
- TOP produkt
- TOP produkt
- Akce
- Novinka
- TOP produkt
- TOP produkt
- TOP produkt
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka