Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Čubrica zelená (100g)

Čubrica zelená Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy Složení: česnek, petrželka, sůl 32%, pískavice, bazalka, saturejka, řepkový olej Po... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
24 Kč
21 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1020067
Výrobce:Profikoření
Země původu:Polsko
Hmotnost:100g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Čubrica zelená (50g)
    17 Kč
    15 Kč bez DPH
    17 Kč
    15 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
      Čubrica zelená (200g)
      43 Kč
      37 Kč bez DPH
      43 Kč
      37 Kč bez DPH
      SKLADEM
      ks
        Čubrica zelená (500g)
        67 Kč
        58 Kč bez DPH
        67 Kč
        58 Kč bez DPH
        SKLADEM
        ks
          Čubrica zelená (1 Kg)
          130 Kč
          113 Kč bez DPH
          130 Kč
          113 Kč bez DPH
          SKLADEM
          ks
            Čubrica zelená (5 Kg)
            618 Kč
            537 Kč bez DPH
            618 Kč
            537 Kč bez DPH
            SKLADEM
            ks
            Kompletní specifikace

            Čubrica zelená

            Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy

            Složení: česnek, petrželka, sůl 32%, pískavice, bazalka, saturejka, řepkový olej

            Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na plátky slaniny.

            Historie a současnost: Čubrica je nepálivá kořenící směs původem z balkánské kuchyně, hodně se používá v Bulharsku.

            Náš tip: čubrica se hodí na netradiční pokrmy balkánské kuchyně, vyzkoušejte!

            Recept:

            Kebabčata s lilkovou pastou

            400g mletého vepřového ořezku, římský kmín, čubrica, sůl, mletý pepř, slunečnicový olej, lilek, 1 červená kapie, 4 stroužky česneku

            Mleté maso ochutíme kořením a s trochou studené vody tvarujeme šišky, které opékáme na grilu nebo grilovací pánvi. Na oleji smažíme lilek nakrájený na malé kostičky. Kapii opálíme nad ohněm, vložíme do mikrotenového sáčku a zapaříme, pak slupku oloupeme, pokrájíme, přidáme k lilku a vše rozmixujeme. Směs ochutíme utřeným česnekem, čubricou, římským kmínem.

             


            Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

            Obchod ověřený zákazníky
             

            Kontakt
            Logo
            Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
            Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz