Pro základní funkčnost, analytické účely a personalizaci webu používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu stímto souhlasíte. Více informací marketing a cookies.


Úvod » Želírující látky, zahušťovadla » Jablečný pektin (100g)


        

Jablečný pektin (100g)

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO71104
Země původu: Itálie
Výrobce: Profikoření
běžná cena 340,00 Kč (12,99 EUR)
naše cena bez DPH: 129,57 Kč (4,95 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
149,00 Kč (5,69 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Jablečný pektin (20g)
KO71106
Jablečný pektin (20g)
skladem
naše cena 31,00 Kč (1,18 EUR)
Jablečný pektin (50g)
KO71105
Jablečný pektin (50g)
skladem
naše cena 75,00 Kč (2,87 EUR)
Jablečný pektin v kelímku (75g)
KO711489
Jablečný pektin v kelímku (75g)
skladem
naše cena 112,00 Kč (4,28 EUR)
Jablečný pektin (200g)
KO71120
Jablečný pektin (200g)
skladem
naše cena 298,00 Kč (11,39 EUR)
Jablečný pektin (500g)
KO71119
Jablečný pektin (500g)
skladem
naše cena 695,00 Kč (26,56 EUR)
Jablečný pektin (1kg)
KO71187
Jablečný pektin (1kg)
skladem
naše cena 1 390,00 Kč (53,13 EUR)

Charakteristika:

Jablečný pektin - čistě přírodní pektin

Vzhled a barva: nažloutlý prášek

Želírovací schopnost: 149°SAG

Použití : k zahuštění marmelád a džemů s vysokým obsahem cukru, kde nad 59% tvoří rozpustný pevný podíl.

Získávání: pro výrobu pektinu se používá zbytek ovoce z přípravy džusů, zejména kůra z vymačkaných citrusů (až 30%) nebo dřeň a slupka jablek.

Recept na výrobu džemu: pro výrobu budete potřebovat 7 - 10g (asi 4 lžičky) pektinu na 1 kg ovoce. Pektin smíchejte s 3 - 4 lžičkami cukru, přidejte k již předem rozvařenému ovoci a povařte cca 5 minut.

Dle chuti přidejte 300 - 500g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí.

Nutriční hodnoty ve 100g:

  • energie: 190-250 kcal/798-1050 kJ
  • bílkoviny: max. 1%
  • saharidy: 15 - 25%
  • tuky:max. 1%
  • vláknina: 65 - 75%

 

Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

 width=