Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Jablečný pektin (50g)

Jablečný pektin - čistě přírodní pektin Vzhled a barva: nažloutlý prášek Želírovací schopnost: 149°SAG Použití : k zahuštění marmelád a džemů s vysoký... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
124 Kč
108 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:G0014-50
Výrobce:Profikoření
Země původu:Itálie
Hmotnost:50g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Jablečný pektin (20g)
    60 Kč
    52 Kč bez DPH
    60 Kč
    52 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
      Jablečný pektin (100g)
      219 Kč
      190 Kč bez DPH
      219 Kč
      190 Kč bez DPH
      SKLADEM
      ks
        Jablečný pektin (200g)
        418 Kč
        363 Kč bez DPH
        418 Kč
        363 Kč bez DPH
        SKLADEM
        ks
          Jablečný pektin (500g)
          895 Kč
          778 Kč bez DPH
          895 Kč
          778 Kč bez DPH
          SKLADEM
          ks
            Jablečný pektin (1kg)
            1 691 Kč
            1 470 Kč bez DPH
            1 691 Kč
            1 470 Kč bez DPH
            SKLADEM
            ks
              Jablečný pektin (5 Kg)
              7 461 Kč
              6 488 Kč bez DPH
              7 461 Kč
              6 488 Kč bez DPH
              SKLADEM
              ks
                Jablečný pektin (25 Kg)
                37 303 Kč
                32 437 Kč bez DPH
                37 303 Kč
                32 437 Kč bez DPH
                SKLADEM
                ks
                Kompletní specifikace

                Jablečný pektin - čistě přírodní pektin

                Vzhled a barva: nažloutlý prášek

                Želírovací schopnost: 149°SAG

                Použití : k zahuštění marmelád a džemů s vysokým obsahem cukru, kde nad 59% tvoří rozpustný pevný podíl.

                Získávání: pro výrobu pektinu se používá zbytek ovoce z přípravy džusů, zejména kůra z vymačkaných citrusů (až 30%) nebo dřeň a slupka jablek.

                Recept na výrobu džemu: pro výrobu budete potřebovat 7 - 10g (asi 4 lžičky) pektinu na 1 kg ovoce. Pektin smíchejte s 3 - 4 lžičkami cukru, přidejte k již předem rozvařenému ovoci a povařte cca 5 minut.

                Dle chuti přidejte 300 - 500g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí.

                Nutriční hodnoty ve 100g:

                • energie: 190-250 kcal/798-1050 kJ
                • bílkoviny: max. 1%
                • saharidy: 15 - 25%
                • tuky:max. 1%
                • vláknina: 65 - 75%

                 width=

                 

                Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

                Zboží zařazeno v kategoriích
                Obchod ověřený zákazníky
                 

                Kontakt
                Logo
                Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
                Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz