Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Jablečný pektin (50g)

Jablečný pektin - čistě přírodní pektin Vzhled a barva: nažloutlý prášek Želírovací schopnost: 149°SAG Použití : k zahuštění marmelád a džemů s vysoký... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
124 Kč
108 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:G0014-50
Výrobce:Profikoření
Země původu:Itálie
Hmotnost:50g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Jablečný pektin (20g)
    60 Kč
    52 Kč bez DPH
    60 Kč
    52 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Jablečný pektin (100g)
      219 Kč
      190 Kč bez DPH
      219 Kč
      190 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Jablečný pektin (200g)
        418 Kč
        363 Kč bez DPH
        418 Kč
        363 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Jablečný pektin (500g)
          895 Kč
          778 Kč bez DPH
          895 Kč
          778 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
            Jablečný pektin (1kg)
            1 691 Kč
            1 470 Kč bez DPH
            1 691 Kč
            1 470 Kč bez DPH
            SKLADEM - Ihned k dodání
            ks
              Jablečný pektin (5 Kg)
              7 461 Kč
              6 488 Kč bez DPH
              7 461 Kč
              6 488 Kč bez DPH
              SKLADEM - Ihned k dodání
              ks
                Jablečný pektin (25 Kg)
                37 303 Kč
                32 437 Kč bez DPH
                37 303 Kč
                32 437 Kč bez DPH
                SKLADEM - Ihned k dodání
                ks
                • Kompletní specifikace
                • Jablečný pektin (50g)
                  Jablečný pektin (50g)
                  SKLADEM - Ihned k dodání
                  124 Kč
                  108 Kč bez DPH
                • ks
                Kompletní specifikace

                Jablečný pektin - čistě přírodní pektin

                Vzhled a barva: nažloutlý prášek

                Želírovací schopnost: 149°SAG

                Použití : k zahuštění marmelád a džemů s vysokým obsahem cukru, kde nad 59% tvoří rozpustný pevný podíl.

                Získávání: pro výrobu pektinu se používá zbytek ovoce z přípravy džusů, zejména kůra z vymačkaných citrusů (až 30%) nebo dřeň a slupka jablek.

                Recept na výrobu džemu: pro výrobu budete potřebovat 7 - 10g (asi 4 lžičky) pektinu na 1 kg ovoce. Pektin smíchejte s 3 - 4 lžičkami cukru, přidejte k již předem rozvařenému ovoci a povařte cca 5 minut.

                Dle chuti přidejte 300 - 500g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí.

                Nutriční hodnoty ve 100g:

                • energie: 190-250 kcal/798-1050 kJ
                • bílkoviny: max. 1%
                • saharidy: 15 - 25%
                • tuky:max. 1%
                • vláknina: 65 - 75%

                 width=

                 

                Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

                Zboží zařazeno v kategoriích
                Obchod ověřený zákazníky
                 

                Kontakt
                Logo
                Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
                Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz