Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
 
 
 

Jablečný pektin (50g)

Jablečný pektin - čistě přírodní pektin Vzhled a barva: nažloutlý prášek Želírovací schopnost: 149°SAG Použití : k zahuštění marmelád a džemů s vysoký... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
Běžná cena
240,00 Kč
75,00 Kč
65,22 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO71105
Země původu:Itálie
Výrobce:Profikoření
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Jablečný pektin (20g)
    31,00 Kč
    26,96 Kč bez DPH
    31,00 Kč
    26,96 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Jablečný pektin v kelímku (75g)
      112,00 Kč
      97,39 Kč bez DPH
      112,00 Kč
      97,39 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Jablečný pektin (100g)
        149,00 Kč
        129,57 Kč bez DPH
        149,00 Kč
        129,57 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Jablečný pektin (200g)
          298,00 Kč
          259,13 Kč bez DPH
          298,00 Kč
          259,13 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
            Jablečný pektin (500g)
            695,00 Kč
            604,35 Kč bez DPH
            695,00 Kč
            604,35 Kč bez DPH
            SKLADEM - Ihned k dodání
            ks
              Jablečný pektin (1kg)
              1 390,00 Kč
              1 208,70 Kč bez DPH
              1 390,00 Kč
              1 208,70 Kč bez DPH
              SKLADEM - Ihned k dodání
              ks
              Kompletní specifikace

              Jablečný pektin - čistě přírodní pektin

              Vzhled a barva: nažloutlý prášek

              Želírovací schopnost: 149°SAG

              Použití : k zahuštění marmelád a džemů s vysokým obsahem cukru, kde nad 59% tvoří rozpustný pevný podíl.

              Získávání: pro výrobu pektinu se používá zbytek ovoce z přípravy džusů, zejména kůra z vymačkaných citrusů (až 30%) nebo dřeň a slupka jablek.

              Recept na výrobu džemu: pro výrobu budete potřebovat 7 - 10g (asi 4 lžičky) pektinu na 1 kg ovoce. Pektin smíchejte s 3 - 4 lžičkami cukru, přidejte k již předem rozvařenému ovoci a povařte cca 5 minut.

              Dle chuti přidejte 300 - 500g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí.

              Nutriční hodnoty ve 100g:

              • energie: 190-250 kcal/798-1050 kJ
              • bílkoviny: max. 1%
              • saharidy: 15 - 25%
              • tuky:max. 1%
              • vláknina: 65 - 75%

               width=

               

              Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

              Zboží zařazeno v kategoriích
              Obchod ověřený zákazníky
               

              Kontakt
              Logo
              Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
              Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz