Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
 
 
 

Kmín mletý (500g)

Kmín mletý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: mletá semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
Běžná cena
129,00 Kč
57,00 Kč
49,57 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1020639
Země původu:Polsko
Výrobce:Profikoření
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Kmín mletý (50g)
    11,00 Kč
    9,57 Kč bez DPH
    11,00 Kč
    9,57 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Kmín mletý (100g)
      15,00 Kč
      13,04 Kč bez DPH
      15,00 Kč
      13,04 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Kmín mletý (200g)
        26,00 Kč
        22,61 Kč bez DPH
        26,00 Kč
        22,61 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Kmín mletý (1 Kg)
          105,00 Kč
          91,30 Kč bez DPH
          105,00 Kč
          91,30 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
            Kmín mletý (5 Kg)
            485,00 Kč
            421,74 Kč bez DPH
            485,00 Kč
            421,74 Kč bez DPH
            SKLADEM - Ihned k dodání
            ks
            Kompletní specifikace

            Kmín mletý

            Použitá část rostliny: sušená semena

            Vzhled a barva: mletá semena světlehnědé až hnědé barvy

            Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně

            Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí.

            Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě.

            Zdravotní účinky: Podporuje trávení, pomáhá proti nadýmání, žaludečním křečím, nechutenství. Působí toxicky na střevní parazity a hubí je.

            Náš tip: Kmín se přidává k bramborám při vaření, tlumí jedovatost látek, které se z brambor při vaření vylučují!

            Recept:

            Šumavský chléb

            380ml vody, ocet, olej, sůl, cukr, mletý kmín, 350g hladké mouky, 140g chlebové mouky, 75g žitné mouky, 75g pšeničné mouky, sušené droždí

            Tekuté přísady vložíme do nádoby, přidáme sůl a cukr, zasypeme moukou, nasypeme droždí a přisypeme kmín.


            Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

            Zboží zařazeno v kategoriích
            Obchod ověřený zákazníky
             

            Kontakt
            Logo
            Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
            Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz