Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Zrnkové kávy, 100% Arabica
  3. 100g balení
  4. Kona Extra Fancy Hawaii zrnková káva (100g)

Kona Extra Fancy Hawaii zrnková káva (100g)

100% Arabica

Kona Extra Fancy Hawaii zrnková káva 100% Arabica Káva Kona je extrémně bohatá s mírně kyselou chutí, silnou vůní a složitou, vinnou, kořeněnou chutí... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
470 Kč
409 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO3300033
Výrobce:Profikoření
Země původu:Hawaj
Druh kávy:100% Arabica
Forma kávy:Zrnková
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Kona Extra Fancy Hawaii zrnková káva (50g)
    240 Kč
    209 Kč bez DPH
    240 Kč
    209 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
    • Novinka
    Kona Extra Fancy Hawaii zrnková káva (200g)
    920 Kč
    800 Kč bez DPH
    920 Kč
    800 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Kona Extra Fancy Hawaii zrnková káva (500g)
      2 200 Kč
      1 913 Kč bez DPH
      2 200 Kč
      1 913 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
      Kompletní specifikace

      Kona Extra Fancy Hawaii zrnková káva

      • 100% Arabica
      • Káva Kona je extrémně bohatá s mírně kyselou chutí, silnou vůní a složitou, vinnou, kořeněnou chutí
      • Tato káva se pěstuje pouze v oblasti Kona na jihozápadním břehu ostrova Big Island na Havaji.
      • Řadí se po bok jedné z nejdražších káv světa, a to takové kávy jako je Jamaica Blue Mountain.
      • Kávovník přivezl v roce 1828 Samuel Ruggle a zasadil několik brazilských řízků kávovníku.
      • Káva vyžaduje velmi specifickou kombinaci slunce, půdy a vody. Úspěšně se pěstuje pouze na omezeném počtu míst na světě. Kouzlo denního cyklu, počínaje od slunečného rána, přes vlhké deštivé odpoledne a mírné noci, vytváří ideální podmínky pro pěstování exotických rostlin. Křoviny kvetou na vulkanické půdě při mírných, mrazivých teplotách.
      • Pěstování kávy je v Kona regionálně náročnější než v jiných oblastech. Od konce srpna do konce ledna je zemědělec, který pěstuje Konu, výjimečně zaměřen na dozrávání kávového ovoce, zpracování zrna a přípravě k prodeji nebo skladování. Ruční sběr je velmi choulostivý a zaručuje, že jsou získávány pouze zralé plody. Ne všechny plody dozrávají ve stejnou dobu, a proto každý strom bude obírán několikrát během sezóny. Dojde k odstranění vnější části buničiny, pečlivě fermentuje, což pomáhá kávě dát charakteristickou jasnou barvu a poté se důkladně umyje v čisté vodě. Většina kávy je pak přirozeně vysušena na velkých palubách. Suchá kávová zrna jsou mechanicky zbavena pergamenu a stříbrné kůry a pak jsou tříděny.

      Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

      Zboží zařazeno v kategoriích
      Obchod ověřený zákazníky
       

      Kontakt
      Logo
      Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
      Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz