Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Potravinářské suroviny
  3. 500g balení (sáček se svárem)
  4. Krev vepřová sušená, krevní barvivo (500g)

Krev vepřová sušená, krevní barvivo (500g)

Hemoglobin

Krev vepřová sušená, krevní barvivo Hemoglobin   Zpracování: 100% přírodní hemoglobin se suší rozprašováním a je perfektním produktem pro výrobu různý... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
Běžná cena
80 Kč
65 Kč
54 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO770002
Výrobce:Profikoření
Země původu:Holandsko
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Krev vepřová sušená, krevní barvivo (1kg)
    120 Kč
    99 Kč bez DPH
    120 Kč
    99 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Krev vepřová sušená, krevní barvivo (5kg)
      550 Kč
      455 Kč bez DPH
      550 Kč
      455 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Krev vepřová sušená, krevní barvivo (25kg)
        2 250 Kč
        1 860 Kč bez DPH
        2 250 Kč
        1 860 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
        Kompletní specifikace

        Krev vepřová sušená, krevní barvivo

        Hemoglobin

         

        Zpracování: 100% přírodní hemoglobin se suší rozprašováním a je perfektním produktem pro výrobu různých druhů pochoutek.

        Složení: vepřová krev, krevní barvivo (hemoglobin)

        Dávkování: 1 kg krve rozpustíme ve 4 litrech studené vody, získáme 5 litrů vepřové krve. Nechat 2 hodiny odstát a přecedíme.

        Použití:  jako náhrada čerstvé krve do jelita, tlačenky, polévky zabijačkové, k obarvená masných výrobků, klobás, jater, emulgovaných produktů, k obarvení šunky, slaniny.

        Sušená krev působí stejně jako čerstvá krev a výrobek tak získá její rozeznatelnou tmavě hnědou až černou barvu. Prášek je dokonale rozpustný, takže použití je relativně snadné.

         

        Hemoglobin je červené krevní barvivo obsažené v červených krvinkách. Jeho úkolem je přenášet kyslík z plic. Krev tvoří asi  5 % živé hmotnosti u hovězího dobytka, 3,3 % u vepřů, 8 % u drůbeže. 

        Čerstvá krev obsahuje kolem 80 % vody a 18 % bílkovin, 0,1 % lipidů, 1 % minerálních látek (především fosfáty, chloridy, sodík, draslík, méně je vápníku, hořčíku, železa) aj. Krevní bílkoviny zejména hemoglobin je nutričně plnohodnotné, a kromě toho mají vynikající emulgační vlastnosti a příznivě ovlivňují texturu výrobků.

         

        Sušená krev obsahuje vysoký podíl bílkovin (92%), velké množství železa a je také z mikrobilogického hlediska bezpečnější než čerstvá krev. Čerstvá krev je náchylná ke kažení, zatímco sušená krev v práškové formě má dlouhou min. trvanlivost a její skladování a přeprava je jednodušší.

         

         

        Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

        Zboží zařazeno v kategoriích
        Obchod ověřený zákazníky
         

        Kontakt
        Logo
        Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
        Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz