Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Potravinářské suroviny
  3. 5 Kg balení (sáček se svárem)
  4. Krev vepřová sušená, krevní barvivo (5kg)

Krev vepřová sušená, krevní barvivo (5kg)

Hemoglobin

Krev vepřová sušená, krevní barvivo Hemoglobin   Zpracování: 100% přírodní hemoglobin se suší rozprašováním a je perfektním produktem pro výrobu různý... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
Běžná cena
600 Kč
550 Kč
455 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO770004
Výrobce:Profikoření
Země původu:Holandsko
Hmotnost:5 Kg
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Krev vepřová sušená, krevní barvivo (500g)
    65 Kč
    54 Kč bez DPH
    65 Kč
    54 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Krev vepřová sušená, krevní barvivo (1kg)
      120 Kč
      99 Kč bez DPH
      120 Kč
      99 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Krev vepřová sušená, krevní barvivo (25kg)
        2 250 Kč
        1 860 Kč bez DPH
        2 250 Kč
        1 860 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
        Kompletní specifikace

        Krev vepřová sušená, krevní barvivo

        Hemoglobin

         

        Zpracování: 100% přírodní hemoglobin se suší rozprašováním a je perfektním produktem pro výrobu různých druhů pochoutek.

        Složení: vepřová krev, krevní barvivo (hemoglobin)

        Dávkování: 1 kg krve rozpustíme ve 4 litrech studené vody, získáme 5 litrů vepřové krve. Nechat 2 hodiny odstát a přecedíme.

        Použití:  jako náhrada čerstvé krve do jelita, tlačenky, polévky zabijačkové, k obarvená masných výrobků, klobás, jater, emulgovaných produktů, k obarvení šunky, slaniny.

        Sušená krev působí stejně jako čerstvá krev a výrobek tak získá její rozeznatelnou tmavě hnědou až černou barvu. Prášek je dokonale rozpustný, takže použití je relativně snadné.

         

        Hemoglobin je červené krevní barvivo obsažené v červených krvinkách. Jeho úkolem je přenášet kyslík z plic. Krev tvoří asi  5 % živé hmotnosti u hovězího dobytka, 3,3 % u vepřů, 8 % u drůbeže. 

        Čerstvá krev obsahuje kolem 80 % vody a 18 % bílkovin, 0,1 % lipidů, 1 % minerálních látek (především fosfáty, chloridy, sodík, draslík, méně je vápníku, hořčíku, železa) aj. Krevní bílkoviny zejména hemoglobin je nutričně plnohodnotné, a kromě toho mají vynikající emulgační vlastnosti a příznivě ovlivňují texturu výrobků.

         

        Sušená krev obsahuje vysoký podíl bílkovin (92%), velké množství železa a je také z mikrobilogického hlediska bezpečnější než čerstvá krev. Čerstvá krev je náchylná ke kažení, zatímco sušená krev v práškové formě má dlouhou min. trvanlivost a její skladování a přeprava je jednodušší.

         

         

        Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

        Zboží zařazeno v kategoriích
        Obchod ověřený zákazníky
         

        Kontakt
        Logo
        Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
        Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz