Pro základní funkčnost, analytické účely a personalizaci webu používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu stímto souhlasíte. Více informací marketing a cookies.


Úvod » Jednodruhové koření » 100g balení (sáček se svárem) » Nové koření celé (100g)


        

Nové koření celé (100g)

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO1020102
Země původu: Mexiko
Výrobce: Profikoření
běžná cena 39,00 Kč (1,49 EUR)
naše cena bez DPH: 28,70 Kč (1,10 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
33,00 Kč (1,26 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Nové koření celé (50g)
KO1000074
Nové koření celé (50g)
skladem
naše cena 18,00 Kč (0,69 EUR)
Nové koření celé (200g)
KO1020350
Nové koření celé (200g)
skladem
naše cena 62,00 Kč (2,37 EUR)
Nové koření celé (500g)
KO1020651
Nové koření celé (500g)
skladem
naše cena 115,00 Kč (4,40 EUR)
Nové koření celé (1 Kg)
KO1020951
Nové koření celé (1 Kg)
skladem
naše cena 220,00 Kč (8,41 EUR)
Nové koření celé (5 Kg)
KO1021200
Nové koření celé (5 Kg)
skladem
naše cena 1 035,00 Kč (39,56 EUR)
Nové koření celé (25 Kg)
KO1020959
Nové koření celé (25 Kg)
skladem
naše cena 4 925,00 Kč (188,23 EUR)

Charakteristika:

Nové koření celé

Vzhled a barva: světlehnědé až do hněda kuličky pepře

Vůně a chuť: aromatická vůně, lehce ostrá chuť

Použití v kuchyni: K přípravě uzenin, při konzervaci masa, do omáček, polévek, při marinování ryb, do zvěřiny a do různých směsí koření.

Historie a současnost: Nové koření se do Evropy dostalo díky objeviteli ,, Nového světa“, Kryštofu Kolumbovi, který ho do Evropy přivezl. Proto je nazýváno Nové koření. Je velkou oblibou v Anglii, lidově se mu říká ,,jamajský pepř“.

Zdravotní účinky: Podporuje vylučování žaludečních šťáv, trávení, tvorbu slin a má antimikrobiologické účinky.

Náš tip: Nové koření je jedním z nejčastějších ochucovadel kuchyně!

Recept:

Zajíc a bažant

Brambory, koření na americké brambory, 8 kuliček nového koření, 8 kusů bobkového listu, sójová omáčka, bažant, mladý zajíc, olivový olej

Po běžné úpravě zvěřiny vložíme do dutin břišních bobkové listy a nové koření. Smícháme sójovou omáčku, koření na americké brambory a olivový olej. Oba kusy přelijeme směsí. Brambory upečeme na způsob bramborů amerických, mastíme zbytkem kořenící směsi, kterou jsme použili na maso.


Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde