S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » Jednodruhové koření » 100g balení (sáček se svárem) » Pepř červený celý (100g)


        

Pepř červený celý (100g)

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO1020132
Glutaman sodný (E621): ne
Země původu: Brazílie
Výrobce: Profikoření
běžná cena 198,00 Kč (7,57 EUR)
naše cena bez DPH: 99,13 Kč (3,79 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
114,00 Kč (4,36 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Pepř červený celý (50g)
KO1000104
Pepř červený celý (50g)
skladem
naše cena 60,00 Kč (2,29 EUR)
Pepř červený celý (200g)
KO1020380
Pepř červený celý (200g)
skladem
naše cena 226,00 Kč (8,64 EUR)
Pepř červený celý (500g)
KO1020681
Pepř červený celý (500g)
skladem
naše cena 560,00 Kč (21,40 EUR)
Pepř červený celý (1 Kg)
KO1020981
Pepř červený celý (1 Kg)
skladem
naše cena 1 109,00 Kč (42,39 EUR)
Pepř červený celý (5 Kg)
KO1021230
Pepř červený celý (5 Kg)
skladem
naše cena 5 450,00 Kč (208,30 EUR)

Charakteristika:

Pepř červený celý

Použitá část rostliny: sušený plod pirulu (strom)

Vzhled a barva: červené kuličky

Vůně a chuť: silné aroma, lehce sladká chuť

Použití v kuchyni: Do směsí s jinými druhy pepře a na ryby.

Historie a současnost: Pepř červený (růžový) je původem z Peruánských And, rozšířil se do Texasu, Mexika a Španělska.  Není to pravý pepř, ale má pronikavou chuť s pepřem spojovanou.

Náš tip: Červený pepř se často používá i jako dekorace!

Recept:

Utopenci s feferonkami

8 feferonek, 8 špekáčků, 4 cibule, 4 bobkové listy, 12 lžic octa, 8 kuliček celého zeleného a červeného pepře, 200ml vody

Špekáčky podélně nařízneme, nedokrojíme do konce. Cibule nakrájíme na kolečka. Feferonky podélně překrojíme. Do zářezů ve špekáčcích vkládáme feferonku a kolečka cibule. Vodu svaříme s octem, pepřem a bobkovým listem. Špekáčky dáme do sklenice, přelijeme nálevem.


Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde